Delavnica »Pot srca«: Veličina modrosti

»Mojstrstvo – ko zaveš se, da ni ovir, da osrečiš se, ustvariš vse, po čemer hrepeni srce.
Ko dvigneš nad vse znano se in si dovoliš ustvarjati čudeže.«

Vsakdo je svojevrsten mojster svojega življenja, kajti v globinah naših duš se skriva zakladnica veličastnih sposobnosti. Zato povabimo svoje srce na sedmo delavnico »Pot srca«: VELIČINA MODROSTI, na kateri se bomo prepustili intuiciji ter pogledali svoje največje talente in darove. Poiskali bomo način, kako jih strastno uporabiti v dobro nas samih ter celotnega človeštva.

Snidemo se v petek, 27.05.16, ob 17.00 uri. Oblečeni bodimo v ležerna oblačila in s seboj prinesimo simbol, ki ponazarja naš najdragocenejši talent ter sliko ali pismo, ki prikazuje oz. opisuje vizijo naše prihodnosti

Prijavite se na e-pošto: milena.matko@siol.net.

Na delavnicah “POT SRCA” pogledamo resnici v oči, se soočimo s sabo, spustimo težo preteklosti, se zavemo, kdo smo, zakaj živimo in kaj je naše poslanstvo, začutimo, kaj imamo resnično radi. Z ljubeznijo do sebe odpremo vrata čudežem življenja.

V sklopu osmih srečanj se vzpenjamo po stopnicah našega življenja. Pričnemo v trenutku pred spočetjem, ko pred mojstri in vodniki podpišemo pogodbo z našimi starši ter izberemo poslanstvo. Nadaljujemo s fizičnim rojstvom in se s pomočjo sporočil posameznih čaker ter obredov, ki ustrezajo slednjim, pomikamo skozi življenje. Zaključimo s smrtjo, ko prestopimo reko večnosti in se zlijemo z Ljubeznijo.

Kratka vsebina:

1. Uvodno srečanje »POSVEČENI DOGOVOR«

Pričnemo s predstavitvijo udeležencev in definiranjem namena obiskovanja delavnic. Nadaljujemo z vpogledom v pogodbo oz. posvečeni dogovor, ki smo ga sklenili pred prihodom na Zemljo (soočimo se s svojim poslanstvom, izbiro staršev, pomembnimi življenjskimi dogodki …).

2. Druženje »ČUDEŽ ŽIVLJENJA«

Poglobimo se v svetost življenja, v odnos s starši oz. primarno družino, raziščemo družinsko drevo, objamemo svojo identiteto.

3. Druženje »STRAST USTVARJANJA«

Posvetimo se odnosu do premoženja in ustvarjalnosti, spolnosti ter finančne varnosti.

4. Druženje »KRALJEVSKOST MOČI«

Poiščemo način, kako zopet postati odgovoren gospodar svojega življenja. Samemu sebi izpovemo ljubeče spoštovanje in zapišemo svoj kodeks časti ter začutimo kraljevskost moči.

5. Druženje »LEPOTA LJUBEZNI«

Predamo se čutenju ljubezni, njenim tisočerim odtenkom, si jo dovolimo izpovedati, jo širiti in s tem spreminjati nas same ter svet okrog nas. Izvedemo obred poroke s samim sabo.

6. Druženje »SVETOST IZRAŽANJA«

Potopimo se v čarobnost resnice in dovolimo svetlobi, da nas objame. Položimo temelje zaupanja vase in poštenosti.

7. Druženje »VELIČINA MODROSTI«

Prepustimo se intuiciji, si dovolimo pogledati svoje največje zaklade (talente, darove) ter način, kako jih strastno uporabiti v dobro nas samih ter celotnega človeštva.

8. Druženje »RAZKOŠJE BOŽJEGA«

Veličastno se prepustimo svoji domišljiji in božji milosti. Iz življenja odslovimo vse, kar je »mrtvo in končano« ter se povežemo z mogočnostjo Boga. V meditaciji se prepustimo občutkom fizične smrti in trenutkom prehoda v večnost.

Delavnice potekajo ob petkih, vsake 14 dni in običajno trajajo šest ur (od 17.00 do 23.00 ure). Srečujemo se v Novem mestu, v Templju POT SRCA, Glavni trg 24. Cena posamezne delavnice je 50 EUR.

Predvideni termini: 26.02.16, 11.03.16, 25.03.16, 08.04.16, 22.04.16, 13.05.16, 27.05.16 in 17.06.16.

Ljudje smo v prvi vrsti energijska bitja in vsaka misel, vsako dejanje iz tega in preteklih življenj, iz zemeljskih in drugih dimenzij, se odtisne, zapiše v energijsko polje človeka. Slednjega nosimo povsod s sabo, v slabem in dobrem, ponoči in podnevi, doma in na potepanjih po tujini. Na delavnicah s pomočjo igranja vlog dostopamo do zapisov duše vsakega posameznika, drug drugemu odstiramo življenjske zgodbe, meditiramo, prisluhnemo kanaliziranim sporočilom naših vodnikov, angelov, starodavnih prednikov, se predajamo zdravilni moči glasbe, beremo zgodbe iz knjige »Po poti mojega Srca«, odstiramo tančice vzporednih svetov … Delujemo istočasno na mentalnem, čustvenem, fizičnem in dušnem nivoju.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bodo delavnice prinesle zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

Z ljubeznijo in spoštovanjem,

Milena Matko

|||::
Glavni trg 24, Novo Mesto