Delavnica »Pot srca«: Zaščita z ljubeznijo

Kraj: Ljubljana, Hotel Medno, Hram modrosti Sairama, Medno 54

Pričetek: 23.03.15 ob 17.00 uri

»Ljubezen – zaščito mogočno mi daj, da iskric žarečih obdajal me veličasten bo sijaj. Naj angel varuh vedno bo z menoj, ob meni nežnih bitij svetlobe nebroj.«

Vse prevečkrat se ne lotimo korenitih sprememb svojega življenja, ker se bojimo posledic. Ker nimamo občutka, da smo na svoji poti v polnosti zaščiteni z ljubeznijo. Neštetokrat si niti ne upamo prositi za varnost in topel objem žareče svetlobe ter izgubljamo ustvarjalno energijo, še preden se v polnosti prizemlji.

Zato ljubeče vabljeni na delavnico »ZAŠČITA Z LJUBEZNIJO«, na kateri bomo s pomočjo bitij svetlobe ustvarili popolno zaščito sebe in svojih stvaritev. Vzpostavili bomo trdne osebne meje in znova začutili svoj sveti prostor, v katerega lahko vstopajo le povabljene energije z vsem spoštovanjem in ljubeznijo. Svoje čaše življenja bomo do vrha napolnili s srečo, notranjim mirom, radostjo in obiljem.

Snidemo se v ponedeljek, 23.03.15, ob 17.00 uri v Ljubljani, v prostorih Hrama modrosti Sairama v Hotelu Medno. Oblečeni bodimo v ležerna oblačila ter s seboj prinesimo podlogo za sedenje na tleh (blazina, odeja …). Za pripravo na delavnico intuitivno začutimo svoj osebni prostor in ga ocenimo v cm.

Cena delavnice je 50 EUR. Prijave obvezne na e-pošto: milena.matko@siol.net.

Ljudje smo čuteča bitja in globoka resnica je, da ne glede na ves napredek še vedno najbolj potrebujemo nežen objem, drobec časa, ljubeč stisk dlani, dotik srčnosti, čuten pogled v oči, svetost radosti, prisrčne besede “rad(a) te imam” … Tako kot kruh rabimo ob sebi ljudi, ki nam dajo vedeti, da je naše življenje smiselno, ki se nam z ljubeznijo v očeh zahvalijo: “Hvala ti, ker si.” Zato odprimo svoje srce, se medsebojno povežimo, drug drugega ljubeče podprimo, da vse okoli nas v polnosti zaživi, da energija ljubezni preplavi zemljo in nebo. Postanimo mogočen gospodar svojega življenja.

Z ljubeznijo in spoštovanjem,
Milena Matko