Delavnica Prebujenega Manifestiranja

DELAVNICA PREBUJENEGA MANIFESTIRANJA PRVIČ V SLOVENIJI!

30. SEPTEMBER – 2. OKTOBER 2016, Ljubljana

CITY JOGA CENTER, Ulica Jožeta Jame 12, 1210 Ljubljana – Šentvid

Naučili se boste, kako manifestirati, kar si v življenju resnično želite! Delavnico vodita Jafree Ozwald, ZDA & Mira Malin Skogsdotter, Švedska

Prejeli boste znanja in orodja, s katerimi lahko kreirate uspešno, radostno in izpolnjujoče življenje ter postanete neustavljivi pri vsem, kar si zadate!

Vsi, ki ostanete z nami vse tri dni, prejmete dragoceno in uporabno darilo! Kdor se prijavi do 9. septembra, ima 15 % POPUST (glej ugodnosti). Za vse, ki se udeležite delavnice v petek + vikend, je uvodni, petkov večer BREZPLAČEN!

*********

To je delavnica, ki vam lahko spremeni življenje!
S prepoznavanjem in prebujanjem življenjske energije (kundalini), uravnoteženjem moškega in ženskega aspekta v nas ter s starodavnimi znanji manifestiranja, se boste lahko odprli novemu, bolj jasnemu pogledu na vašo življenjsko usmeritev in dotoku obilja na vseh področjih vašega življenja (partnerstvo, odnosi, finance, osebni razvoj, vitalnost, zdravje…).

Velikokrat nam ni jasno, zakaj naš partnerski odnos ni izpolnjujoč, zakaj nam v življenje ne priteka toliko denarnega obilja, kot bi si ga želeli, zakaj ni dovolj radosti v našem srcu, dovolj življenjskega navdiha in podobno. To so vprašanja, ki si jih zastavlja večina na poti samo-raziskovanja in samorazvoja.
Na delavnici boste izvedeli, zakaj je tako in kako lahko to spremenite.

Ko si vzamemo čas zase, raziskujemo kdo smo in kaj si v resnici želimo, lahko dosežemo izredne globine. V nas je skrite ogromno ustvarjalne energije, ki samo čaka, da bi prišla na površje, bila videna, občutena in slišana.

Pridružite se nam v raziskovanju lastnih globin in manifestiranju boljšega jutri!

*********

Kaj je o programu povedala ena od udeleženk
»Absolutno neverjetno! Ko sem začela uporabljati to znanje, je denar začel pritekati od vsepovsod! Z redno uporabo programa »Univerzalne skrivnosti za doseganje neomejenega uspeha«, sem celo našla svojega dušnega partneja. Če si zdaj karkoli zaželim ali potrebujem, je dovolj, da za uresničitev samo zaprosim.« ~ C.W., New York

Več informacij o vsebini delavnice, kdo sta izvajalca delavnice, pričevanja zadovoljnih udeležencev po svetu, ceni, ugodnostih, plačilnih pogojih in ostalo, najdete na povezavi tukaj.

*********

KDAJ?                                                                                              KJE?

Petek, 30. 9. 2016, 19:00 – 21:00                                                CITY JOGA CENTER

Sobota, 1. 10. 2016, 10:00 – 17:00                                              Ulica Jožeta Jame 12

Nedelja, 2. 10. 2016, 10:00 – 17:00                                             1210 Ljubljana – Šentvid

 

KONTAKT

Sandra Lamut
sandra.lamut@gmail.com
031 767 545

|||::