Delavnica Reznaje eteričnih vezi in popkopvine.

Theta healing delavnica – Delavnica rezanje vezi

Termini delavnic (od 17.30 do 20.00):

Savska c . 3 a

Lokacija: Ljubljana

Cene udeležbe: 15 eur

Zadrževanje energije ali elementov iz preteklih dogodkov na podzavestni ravni zadržuje, da se ne premaknemo naprej. Poskušamo počistiti različne vzorce in občutke, toda zgodi se bore malo. Stvari se trenutno izboljšajo v večini primerov se povrne enak občutek ali stanje zelo kmalu ali ob določeni podobni zadevi
Takšno stanje nas zelo izčrpava in obremenjuje s tehnika ThetaHealing se vezi prerežejo takoj in oseba občuti veliko olajšanje, kajti izpulijo se vsi elementi, ki niso za naše dobro.

Theta healing delavnica – Delavnica rezanje vezi priporočam vsem, ki so:
– izgubili ljubljeno osebo zaradi smrti ali nasprotnika, kajti potrebno je počistiti elemente, ki ostajajo0 v naši energiji.
– ob prekinitvi partnerskega odnosa, odnos je potrebno zaključiti tudi na energijski ravni, saj nas ta vez zavira, da ne gremo naprej brez obremenitev in spominov. Kajti če tega ne storimo, smo še vedno na podzavestni ravni povezani s to osebo in neprestano vse nove partnerje primerjamo z njo.
– naša zgodovina beleži dogodke, ki nas obremenjujejo. Tega se ne zavedamo in tako imenovani prosto leteči spomini nas obremenjujejo in vežejo na neki dogodek. To je pomembno tudi pri iskanju zaposlitve. Saj vsaka zavrnitev splete tanko vez med nami in dogodkom. Potrebno je to počistiti.

Na delavnici Rezanje vezi bomo vezi prerezali in počistili. Naučili se boste, kako to storite sami.
Prijavnica na delavnico Rezanje vezi

Da, želim se prijaviti na delavnico Rezanje vezi po ceni 10 eur.

Ime in priimek (obvezno)

E-mail (obvezno)

Tel/Gsm (obvezno)

Izberite termin delavnice, ki se jo želite udeležiti:

Opombe

Ponudba

ThetaHealing

ThetaHealing

|||::
Edita Tomič