Delavnica Shirlie Roden “Zdravljenje z angeli zvoka”

Prvič v Sloveniji!
Shirlie Roden bo izvedla zvočno delavnico

“ZDRAVLJENJE Z ANGELI ZVOKA”

 

Angeli Zvoka sodelujejo z vsemi, ki so pripravljeni ustvarjati čisto harmonijo, čisto simfonijo. Vaša naloga namreč je, da ustvarite čiste harmonične vibracije in s tem poskrbite, da se vaše fizično telo razbremeni vseh neskladij ter, da odpravite neskladja v odnosih z drugimi ljudmi, v čustvovanju, duši in duhovnem telesu; da torej pogladite vsa neskladja in na ta način podprete to delo kakor tudi ustvarjanje svetlobnega telesa za človeštvo. Blagoslovi Angelov so vedno z vami.
(iz Shirliene najnovejše knjige “Angeli zvoka”, ki prihaja med nas)

Mi vsi smo angeli. Vse, kar potrebujemo je, da se povežemo z našim Višjim jazom in dopustimo tej čisti vibraciji, da zapoje skozi nas in nas popelje k energiji Večnega izvora, ki nam pomaga in nas vodi. Ste torej pripravljeni, da prestopite v višjo dimenzijo, kjer lahko prejemate to brezmejno pomoč na vseh področjih vašega življenja? Dopustite si, da vas s pomočjo vodene zvočne meditacije in vizualizacije prežamejo darovi štirih Nadangelov.
Porezali bomo vezi s preteklostjo z Mihaelom, prejeli Rafaelovo božansko zdravljenje (saj njegovo ime pomeni “Bog zdravi”), dovolili, da v svetem Urielovem plamenu zgorijo vse naše sence, vodila nas bo Gabrielova roka. S pomočjo zvokov in čauntanja (zvočna molitev) bomo priklicali angelske vibracije, zaprosili za angelsko pomoč ter dihali, vizualizirali, občutili in pritegnili to božansko esenco vase medtem, ko bomo doživljali enost z Univerzumom ter dopustili angelom, da pojejo skozi nas. Kajti ta božanska bitja bodo ves čas delala z nami in nam pomagala ozdraviti preteklost, prečistiti in dvigniti vibracijo v prav vsaki celici našega telesa, da bi nas nato  napolnila s čisto, pozitivno energijo – z darilom, ki nam preprosto pripada, ko dopustimo, da se v vsakemu izmed nas prebudi angel.

Delavnica bo v nedeljo 15.maja 2016
z začetkom ob 10.30 do 17.30 ure

v Sončni Mansardi, Sostrska 10/g, Ljubljana – Sostro.

Prispevek: 60,00 EUR

Zaradi omejenega števila udeležencev so obvezne predhodne prijave do petka 13.05.2016.
Nataša E: natasa@harmonija.si in M: 041/855 528 ali Carmela E: ccizelj@gmail.com  ali M: 040/347 093