Delavnica Temelji Življenja

Delavnica Temelji Življenja je plod raziskovanja in spoznanj Gregorja Šikmana. Je skupek različnih metod, načinov in pristopov, ki jih je sam preizkušal na sebi ter tudi pri drugih in s katerimi je dosegel učinkovite spremembe oz. rezultate.

Na delavnici se boste naučili testiranja svojih podzavestnih prepričanj, prejeli boste določena orodja, ki jih boste lahko koristili vsak dan tudi po delavnici.

Predvsem pa se boste osvobodili različnih blokad in omejitev. Prejeli boste popolno energijsko čiščenje (čiščenje in aktivacijo čaker, čiščenje in celjenje aure, odstranjevanje prihičnih kavljev, entitet, zdravljenje in celjenje duše, )

Osvobajali se boste tudi od določenih negativnih energij, kot so zamere, jeza, krivda, sovraštvo, in ostale občutke kot so strahovi, nezaupanje, žalost, razočaranje, manjvrednsot, izkoriščenost, ter jih nadomestili z novimi občutki brezpogojne ljubezni, popolne varnosti, obilja, sreče, radosti, zadovoljstva, hvaležnosti, svobode, sprejemanja sebe, cenjenja sebe, zaupanja vase,

Na delavnici boste prejeli tudi več zavedanja in se naučili, kako sploh živeti drugače, se počutiti drugače, delovati drugače kot ste bili navajeni do zdaj. Napolnili se boste namreč z novimi, morda tudi nepoznanimi občutki in s tem ustvarili novo realnost, nove možnosti, nove priložnosti izkušanja življenja drugače kot do sedaj, za veličastnejšo prihodnost.

Po delavnici boste boljša oseba. Oseba, ki jo boste videli v ogledalu vam bo bolj všeč, bolj jo boste cenili, spoštovali, ji zaupali, ter se počutili tudi varno, svobodno, z eno besedo FANTASTIČNO, morda celo bolje kot kadarkoli. To bo pričetek vašega novega življenja, vaše nove realnosti.

Delavnico Temelji Življenja izvaja Gregor Šikman, intuitivni zdravilec, terapevt in učitelj tehnik samozdravljenja (ThetaHealing®, Access Bars®, Usui Reiki, Imara Reiki, Angelskih zdravljenj).

Opravljene ima naslednje seminarje: začetni in nadaljevalni DNK 2 ThetaHealing® seminar, ThetaHealing® seminarje Manifestacija in Obilje, Duše Dvojčice, 15-dnevni seminar Intuitivno Anatomijo, Igro Življenja, po sistemu Access Consciousness™ tudi Access Bars delavnico ter Fundation in Level 1 ter različne Access Consciousness telesne procese. Opravljene ima tudi vse Usui in Imara Reiki stopnje, ter seminar za Angelskega Učitelja po sistemu Diane Cooper.

Gregor Šikman je certificiran učitelj za začetni in nadaljevalni ThetaHealing® seminar, ter napredne ThetaHealing® seminarje Intuitivna Anatomija in Manifestacija in Obilje, prav tako tudi za Usui in Imara Reiki, Access Bars in učitelj za Angelskega Terapevta.

Datum delavnice: Nedelja, 21. avgust od 10h do 18h
Lokacija: Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b, Maribor-Nova Vas, v bližini Marketa Tuš goo.gl/NMd9Fr
Zemljevid: goo.gl/JcvV8k
Energijska izmenjava: 199€ (Prideta dva, cena za enega)

Nagrajujemo ljubezen/prijateljstvo: 2 za 1. Če ste se že odločili, da pridete na delavnico Temelji Življenja, lahko povabite še kolegico/kolega ali partnerja/partnerko in sem vam lahko pridruži brezplačno ali pa vsak plača samo pol cene.

Garancija na zadovoljstvo: Če s spremembo svojega čustvenega, psihičnega ali energijskega stanja ne boste zadovoljni, prejmete denar v celoti nazaj.

Obvezne so predhodne prijave na tempeljsrca@gmail.com ali s sporočilom na 031 424 161.