Demolekularna manifestacija, molekularna demanifestacija in Odstranjevanje strupenih mešanic

Demolekularna manifestacija pomeni kreiranje nečesa, kar pred tem ni obstajalo, molekularna demanifestacija pa pomeni dekreiranje nečesa, kar obstaja.

Ko se v telesu dogaja nekaj, kar se ne bi smelo ali ko se v telesu nekaj ne dogaja, vendar bi se moralo, lahko zaženete proces demolekularne manifestacije vsega, kar bi moralo tam obstajati, pa ne obstaja in molekularno demanifestacijo vsega, kar tam je, vendar ne bi smelo biti.

Demolekularno manifestacijo in molekularno demanifestacijo uporabljamo lahko za izničevanje tumorjev, cist, peg, znamenj, artritisa, celulita, ledvičnih kamnov in podobno. Ugodno deluje na celo telo, saj se na nivoju molekul spremeni vse, kar je potrebno, da telo še bolj zaživi najboljše, kar lahko.

Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat izvajali proces Demolekularne manifestacije ali molekularne demanifestacije.

Naučili pa se bomo tudi telesni proces Odstranjevanje toksičnih amalgamov. Preizkusili ga bomo tako na vodi, kot na telesu. Ta proces odklepa spojine kemijskih elementov, kar omogoči, da se škodljive snovi v telesu, vodi ali hrani lažje odstranijo.

Skozi delavnice telesnih procesov Access Consciousness se učimo delovati skupaj s telesi, komunicirati z njimi in jih odklepati neskončnim možnostim.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih štirih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energetic Synthesis of Being in Body Class.

Za udeležbo ni nikakršnih predpogojev. Po delavnici dobite certifikat za izvajanje telesnih procesov Demolekularna manifestacija, molekularna demanifestacija in Odstranjevanje toksičnih amalgamov.

Termin: Sobota, 5. decembra 2015, od 18. – 22. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 80 EUR

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število mest omenjeno.

Demolekularna manifestacija, molekularna demanifestacija in Odstranjevanje toksičnih amalgamov so telesni procesi Access Consciousnessa.

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas,  da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 171-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil preko 30 tisoč življenj.