Drugi Mednarodni InSpirit Kongres Ljubljana


POMEMBNO – SPREMEMBA LOKACIJE
ZDRAVNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE, Dunajska 162

Prihaja drugi
Mednarodni InSpirit Kongres Ljubljana
Prepoznaj svoje dušno poslanstvo in ga zaživi v izobilju
z vrhunskimi gosti:
 Dr.Mel Gill  ~  Shana Flogie  ~ Vesna Neferamis  ~
Annemarie Kuralt Niedermayer  ~  Urban Urbanc

POMEMBNO – SPREMEMBA LOKACIJE
ZDRAVNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE, Dunajska 162

Skozi izkustvena predavanja naših gostov do življenjskih odgovorov:

Kaj je dušno poslanstvo ali dušni po-KLIC?
Kako se povezati z dušo?
Kako prepoznati svoj dušni po-KLIC?
Kako duhovnost praktično živeti?
Kako manifestirati svoje želje in življenje skozi ljubezen?

Se ti določeni vzorci nenehno ponavljajo in ne poznaš poti ven?
Bi rad-a resnično oprostil-a in odpustil-a in s tem zaključil-a osebno ali družinsko karmo?
Srčna komunikacija v osebnem, partnerskem in poslovnem življenju
Duhovno podjetništvo – kako z dušnim poklicem do izpolnjujočega obilja in osebne sreče
Kako svojo strast, hobi ali idejo pomagati svetu in jo obenem spremeniti v donosen posel za najvišje dobro vseh

“InSpirit je navdih. InSpirit pomeni z Dušo. InSpirit Kongres je več kot navdih za tvojo Dušo.”
Poznam svoje dušno poslanstvo? Ali si ga upam živeti?
Vsi se zavedamo, da smo v času velikih sprememb. Vsak dan smo lahko priča, kako se stari sistemi sesuvajo sami vase. Za njimi ostaja le prah in pa navidezno velik oblak drame.

Ne glede na to, kakšna je situacija v svetu, nosimo v sebi mogočno orodje, ki ga lahko kadarkoli uporabimo. To je odločitev. Odločimo se in postanimo sprememba, ki jo tako močno želimo videti v svetu in zavestno izstopimo iz kroga nizkih vibracij.
To ne pomeni ignorance, to pomeni veliko ljubezni, sočutja, odpuščanja, preobrazbe ter nedvomno akcije!

InSpirit Shana Flogie“InSpirit Kongres je kot cestna svetilka.
S svetlobo vas lahko opogumlja in spremlja na poti srca,
hoditi pa morate sami.”

Vsi tisti, ki se tega zavedajo in to že živijo, vedo, da je danes svet dostopen bolj kot kadarkoli prej in nam ponuja nešteto priložnosti.
In to dodobra vedo tudi vsi naši letošnji gostje. Vsi od njih so se v nekem trenutku odločili, da stopijo na drugačno pot. Na svojo pot, na pot srca, po poti izražanja svoje duše!
Na Mednarodnem InSpirit kongresu se bomo z našimi in vašimi sobotnimi gosti (Shana Flogie, Vesna Neferamis ter Urban Urbanc) usmerili v vase in preko čudovitih kanaliziranih sporočil, modrosti ter mnogih praktičnih tehnik, skušali slišati in prepoznati naš lasten duš ni po-klic.

“Kaj je moje dušno poslanstvo?”

InSpirit Vesna Neferamisvse o dogodku: www.inspiritcongress.com

Na InSpirit kongresu bomo razblinjali preživete mite in potrdili, da gredo duhovnost, naše poslanstvo, naši darovi, danosti in naš osebni uspeh še kako dobro skupaj – z roko v roki.

“Kaj je moj pravi, dušni po-klic, za katerega sem bil-a
resnično poklican-a na Zemljo?”

InSpirit Kongres ni zasnovan le kot niz predavanj. Poudarek dajemo na praktične izkušnje, saj nam le te resnično pokažejo, kako lahko “napisano znanje” tudi živimo.

InSpirit Urban Urbanc

“Modrost je znanje v praksi”

Naj ti bodo sobotni gostje navdih in motivacija za tvojo pot.

V nedeljo bo čas za korak dlje! Zdaj veš, kaj je tvoje dušno poslanstvo, a ne veš, kako naprej? Kaj je duhovno podjetništvo in  kako stopiti na to pot?
Česa se še moram naučiti? Kaj potrebujem? Kateri koraki me ločijo do uspeha? Kako živeti svoje dušno poslanstvo v izobilju?InSpirit nedelja bo polna draguljev in biserov. Tistih za Dušo! In dva od njih sta prav zagotovo tudi naša gosta.
InSpirit Annemarie Kuralt NiedermayerAnnemarie Kuralt Niedermayer je mednarodna govornica, organizatorka delavnic doma in po svetu, ustanoviteljica ter coach v spletni InSpirit Univerzi.
Na InSpirit Kongresu nam bo prvič predstavila svojo zgodbo. Zgodbo in pot, zaradi katere je danes to, kar je. Zgodbo z naslovom od kraljice drame, do kraljice darme (svetlobe), ki je polna drobnih dragocenih namigov, kako svoje “težave” in celo travme lahko preobrazimo,  se iz njih učimo svojih življenjskih lekcij, jih obrnemo sebi v prid in nato s svojimi izkušnjami pomagamo drugim.Eden izmed glavnih temeljev duhovnega podjetništva je tudi Srčna Komunikacija (HeartCentered Communication), ki pa se seveda prične pri nas samih, nato v partnerstvu in nenazadnje tudi v poslu.Annemarie nam bo na prakitčen in prizemljen način predstavila, kako odpreti srce in ravnati z našimi čustvi in mislimi, ki nas morda zadržujejo pred tem, da bi polno zaživeli svoje življenje in dušno poslanstvo. Zakaj je nujno, da  posle gradimo in postavljamo na temelje duhovnih praks in božanske sile?
S tem bomo sebe, partnersko razmerje, svoj posel ali podjetje videli kot živ organizem in zagotovili, da je negovan na način, ki podpira zdravje vsake izmed celic posla/podjetja na vseh nivojih.
Srčna komunikacija je tudi ključ do naše Dušne komunikacije. Duša je naš notranji kompas, vodnik, notranji glas, ki nas lahko zelo dobro usmerja tudi na naši poslovni poti.
Si pripravljen-a s svojim poslanstvom tlakovati svojo ter našo skupno pot prihodnosti ter pustiti v svetu srčni pečat z radikalno odkritosrčnostjo, vzajemnostjo, povezovanjem in trajnostnimi rešitvami?Ko živimo svoje poslanstvo nas le-to napolnjuje, izpolnjuje, čutimo, da nas življenje podpira. 
“Naša vizija postane jasnejša in njena moč nas brez upora                                                      prične vleči in ne več potiskati.”

InSpirit drMel Gill slo
Kako (za)živeti duhovno podjetništvo v obilju? Odgovore na to temo nam bo ekskluzivno podal sam dr.Mel Gill, avtor mnogih knjig, med drugim tudi knjižne in filmske uspešnice Meta Skrivnost. Dr.Mel Gill je eden izmed najboljših motivacijskih govorcev na svetu in nam bo na InSpirit Kongresu razkril ključe, vrline in prenekatere skrivnosti uspešnih in zavestnih podjetnikov.

“Ko s svojim delom začneš pozitivno vplivati in spreminjati
življenja drugih, boš nagrajen z obiljem.”

Da sprejmeš obilje, si moraš to dovoliti in to dovoljenje mora priti iz nas samih. Naučiti se moraš, kako oprostiti in odpustiti vso bolečino preteklosti. In ko to storimo, lahko naprej pomagamo v svetu, zdravimo svet okrog nas in skozi to izkušamo obilje v vseh možnih oblikah.

Zakon obilja:
“Iz obilja vzemi obilje in obilje še vedno ostane” ~ Napoleon Hill

Se splača pohiteti! Trenutno so še vedno na voljo vstopnice po ceni za zgodnjo prijavo, kar do 20 EUR ceneje.
Na voljo so vstopnice za cel vikend ali le za posamezen dan:
INSPIRIT VIKEND: 89 EUR
INSPIRIT SOBOTA: 39 EUR
INSPIRIT NEDELJA: 59 EUR

Trenutno poteka tudi InSpirit poletna nagradna igra

Prijava: Seznani se s pogoji in izpolni prijavni obrazec
Spremljajte nas: www.inspiritcongress.com
facebook: www.facebook.com/inspiritcongress
informacije: info@platformavalon.com

|||::
Dunajska 160
|||::
Dunajska cesta 162, Ljubljana