Duhovni dogodek z Eleno Sofio Seničar: ZAVEDANJE JE MOČ

3. 3. 2017 ob 18. uri
Modra dvorana Celjskega sejma, Celje

Elena Sofia Seničar je energetska intuitivna terapevtka, ki z branjem iz človekovega biopolja pridobi védenje o človekovi preteklosti, sedanjosti in delčku prihodnosti. S svojimi terapijami “intuitivno uglaševanje” se je dotaknila že mnogih življenj v trenutku, ko so to najbolj potrebovali in jih spodbudila k samozdravljenju ter dosegla neverjetne rezultate.

V začetku marca Elena Sofia Seničar pripravlja edinstven duhovni dogodek Zavedanje je moč, ki obiskovalcem obljublja večplastno spiritualno doživetje. Namen dogodka je ljudem približati svetlobo, ki jo nosijo v sebi, a nimajo moči videti, kako sije v njih, saj so preobremenjeni s svojimi dnevnimi tegobami in življenjskimi zgodbami. Želja je najširši množici omogočiti to, kar sicer počne na dnevni bazi, ko pomaga tistim, ki rešitev in pomoč najdejo v njenih terapijah saj te pozitivno vplivajo na njihovo življenje in njihov duhovni razvoj.

Skozi pester program, ki se bo odvil v spremstvu odličnih, a zelo raznolikih priznanih glasbenih izvajalcev, bo Elena Sofia obiskovalce popeljala na duhovno popotovanje, kjer bodo ti lahko prišli v stik s seboj na drugačni ravni in jim tako omogočila katarzično doživetje. S pomočjo sinhroniziranih zvokov izvajalcev, bo energetsko uglasila prostor, kjer bodo prisotni vsi obiskovalci. Naj sporočilo “Človek je svetloba in v svetlobi ni teme” in energija zajameta čim večje število ljudi. Dogodek je zmes predstave in duhovne terapije, ob kateri bodo podana pomembna sporočila za obiskovalce, ki bodo črpala iz knjige “Zavedanje je moč”, avtorice Elene Sofie Seničar. Želja je približati duhovno plat človeka, ki je esencialna za zdravo bivanje čim širši množici ljudi in jim hkrati omogočiti edinstveno doživetje. Za obiskovalce pa se pripravlja tudi vrsta presenečenj.

Večer bodo popestrili:

Gostiteljica večera Minka Gantar
Izjemni izvajalci Werner, Kataya, Alenka Gotar, Ani Frece in skupina M.J.A.V., Jerica Steklasa, Vilinke, Twirling skupina
Posebni gost večera Božidar A. Kolerič
Priznana energetska intuitivna terapevtka, svetovalka in medij Elena Sofia Seničar

Vljudno vabljeni

Več o dogodku si boste lahko prebrete na spletni povezavi: www.elenasenicar.si
Življenjsko zgodbo Elene Sofie Seničar pa si lahko ogledate na povezavi:

 

|||::
Dečkova cesta 1, 3000 Celje