Duhovno potovanje in voden ogled bosanskih piramid v Visokem – BiH

29.04 – 02.05.2016
Prvomajski prazniki

Srečanje s starodavno energijo iz preteklih časov, ki je shranjena na redkih krajih Zemlje

Petek – dne, 29.04.2016

Odhod iz Ljubljane ob 23.00 uri izpred parkirišča pred Halo Tivoli (Šiška), ob 23.50 uri iz Novega Mesta izpred Qulandije. Sledi nočna vožnja preko Zagreba, Slavonskega Broda v smeri Sarajeva.

Sobota – dne, 30.04.2016 Kamnite krogle, tuneli Ravne, piramida Sonca

V zgodnji jutranji uri bomo prispeli v kraj Zavidoviči, kjer si bomo v čarobni soteski ogledali kamnite krogle. Na avtobusu bomo kasneje med vožnjo pogledali diapozitive o kamnitih kroglah po svetu in njihov pomen. Pot bomo nadaljevali v Visoko, kamor bomo prispeli zgodaj dopoldne in odšli v naselje na malico. Nato nas bo lokalni vodič odpeljal na Vidikovac, od koder se nudi lep razgled na dolino bosanskih piramid. Sledi vožnja do prazgodovinskih podzemnih labirintov Ravne. Seznanili se bomo z načinom gradnje tunelov, ki so jih ustvarile pretekle civilizacije. Tu si bomo med drugim ogledali megalitne kamne K1, K2 in K5 in imeli krajšo meditacijo. Po končanem ogledu se bomo lahko osvežili s svežo pitno vodo iz potoka, ki teče iz tunela. V leseni hiši, ki stoji poleg vhoda v tunel, bo možen nakup knjig in video kaset o piramidah, ki so avtorsko delo Dr. Semirja Osmanaga. Nato se bomo z avtobusom odpeljali do vznožja piramide Sonca in se peš povzpeli do arheoloških odkritij S strani. Po spustu s piramide, se bomo s taxiji odpeljali na sam vrh piramide Sonca, ker bo koncert z gongom. V večernih urah sledi vožnja v hotel, ki se nahaja v Sarajevu. Po namestitvi v sobah, bo večerja v hotelu, kjer pripravljajo domačo, bosansko hrano. Za vegetarijance bo posebni meni.

Nedelja – dne, 01.05.2016 Tuneli Ravne, Tumulus, piramida Meseca, Sarajevo in Baščaršija

Po zajtrku, se bomo odpeljali do podzemnih labirintov Ravne, kjer bomo ostali dve uri. Nekaj časa se bomo zadržali v »zdravilni sobi«, si nato ogledali tako imenovano »sobo orbov« (imenovano po številnih orbih, ki se zadržujejo na tem mestu, ki jih je možno fotografirati), pogledali podzemni izvire vode in imeli ne vodeno meditacijo ob megalitnih kamnih K1, K2 in K5. Če bo kdo želel oditi iz labirinta po prvi uri, ga bo lahko ven spremil vodič. Nato se bomo odpeljali na ogled Tumulusa v vasici Vratnica. Sledi kosilo v lokalni restavraciji, nameščeni ob reki Fojnici, kjer nam bodo domačini »na domačem ognju« pripravili znane, zelo okusne bosanske specialitete (za vegetarijance je posebni meni). Naslednji ogled je piramida Meseca. Ob pešpoti proti piramidi, se bomo lahko osvežili s čisto pitno vodo iz potoka, ki teče iz nje. V poznih popoldanskih urah sledi vožnja v Sarajevo na sprehod po Baščaršiji. Imeli bomo prost večer, čas za večerjo ter nakupe spominkov, nato povratek v hotel.

Ponedeljek – dne, 02.05.2016 Tuneli Ravne, izvor reke Bosne, bosanski stečki, Baščaršija

Po zgodnjem zajtrku se bomo zapeljali v labirinte Ravne, kjer se bomo zadržali v prostorih z megaliti K1, K3 In K5, kjer bo ne vodena meditacija. Pot bomo nadaljevali na Iliđo v predmestju Sarajeva, kjer izvira reka Bosna (t.i. »vrelo Bosne«). Tu je lepo urejen naravni park s številnimi izviri in pritoki reke ter manjšimi jezeri. Po ogledu sledi vožnja v Sarajevo. Med vožnjo bomo v avtobusu pogledali predavanje z barvnimi diapozitivi o življenju bogomilov. V Sarajevu, pred Zemaljskim muzejem BiH bomo kasneje ogledali originalne bosanske stečke, ki so jih v obdobju od 10. do 14. stoletja ustvarili bogumili, ki so takrat živeli na tem področju. Lokalni vodič nas bo nato odpeljal na ogled Baščaršije in nas seznanil z zgodovinskimi objekti v centru mesta, ki si ga bomo ogledali peš. Sledi prosti čas za kosilo in nakupe spominkov. V popoldanskih urah se bomo odpeljali proti domu. Ob postankih bomo izvajali vaje in tapkanje Feng Shui, za boljšo prekrvavitev telesa. Prihod v Ljubljano predvidoma okoli polnoči.

Potovanje organizira Turistična agencija Jereb d.o.o., Trg OF 13, 1000 LjubljanaK2

Pisne prijave zbira Irena Jarc, Trnovče 16, 1225 Lukovica.

Email: irenajarc9@gmail.com GSM 031 670 392 www.mandala.si

Stroški potovanja znašajo 168,00 EUR pri udeležbi najmanj 40 potnikov. V primeru, da je prijavljenih manj potnikov kot 40, je cena 178,00 EUR. Potovanje lahko plačate v dveh obrokih, prvega v mesecu marcu, drugega do 18. aprila 2016._5603ae541cc0a

V ceno je vključen prevoz z avtobusom, dve nočitvi z zajtrkom v dvoposteljnih sobah, v hotelu s 3*, ki je cca. 3 KM oddaljen od Baščaršije, strokovno voden ogled arheoloških objektov in piramid v Visokem, vse vstopnine za oglede podzemnih labirintov Ravne, eno kosilo, vstopnina v naravni park Iliđa, voden ogled z lokalnim vodičem po Sarajevu in vsi stroški organizacije izleta. V ceno ni vključeno dodatno zdravstveno zavarovanje Coris, večerja v hotelu na dan prihoda, ki znaša 8 EUR na osebo, doplačilo za enoposteljno sobo (15 EUR na noč), ostali obroki preko dneva in vožnja s taksijem na vrh piramide Sonca (5 EUR na osebo).1001813_426551607460503_452665434_n

Z nami potuje g. Ivan Novak, ki bo po vaši želji opravil radiestezijske meritve vaših teles, vam določil barvo avre, vam svetoval glede številnih stvari v vašem domu … (proti doplačilu 20 EUR). Na vrhu piramide Sonca bo na gong igrala ga. Mersida.

Prisrčno vabljeni. Popotniški pozdrav, Irena Jarc, prof. ped._5603af5886eb9

Dr.Osmanagić: http://www.piramidasunca.ba/bs/ http://www.alternativnahistorija.com/

kamnite krogle
Kamnite krogle
piramida sonca
Piramida sonca

avra

 

PREDAVANJE DR. SEMIRJA OSMANAGIĆA V MAJU 2016 – SLO

KRANJ, dne 25.05.2016 ob 19.00 uri: »ZDRAVILNE ENREGIJE BOSANSKIH PIRAMID« Mestna knjižnica Kranj, Gregorčičeva ulica 1, Kranj. Zaželeni so prostovoljni prispevki.

CELJE, dne 29.05.2016 ob 18.00 uri: »ENERGIJA PIRAMID IN MEGALITOV«

Narodni dom, Trg celjskih knezov 9 (Mestna občina Celje), Celje.

Vstopnina 10 EUR. Prodaja vstopnic preko Eventim.si (vsa Slovenija) in uro pred dogodkom pred vhodom v dvorano. To bo prvo predavanje Dr. Osmanagića v Celju.

Vljudno vabljeni!