Duhovnost v vsakdanjem življenju z meditacijo

Dragi soustvarjalci lepšega sveta! Skupaj smo se pred leti srečevali z ljubim Jankom Jamškom na meditacijah in pogovorih o duhovnosti v vsakdanjem življenju skozi Pričujočnost JAZ SEM.
Janko, naš duhovni oče, je imel to čudovito lastnost, da je znal v vsakega izmed nas posaditi semena modrosti, ki so se marsikje razrasla v čudovite rastline, nekje celo v vrtičke in gozdičke. Tak vrtiček je nastal tudi v Sončnih dvorih, kjer se dobivamo že peto leto.

Srečanja na temo duhovnost v vsakdanjem življenju skozi Pričujočnost JAZ SEM z meditacijo bodo v letu 2016 le enkrat mesečno, v predavalnici Žarek, ob 19.00 uri

Z mislimi in čustvi človek ustvarja svoje življenje in svet, v katerem živi.
Če s svojim življenjem ni zadovoljen in bi želel nekaj trajno spremeniti, mora predvsem spremeniti temelje, na katerih je zgrajen njegov miselni svet.
Če želi popolnost, mora podrediti svoj način razmišljanja kozmičnim zakonitostim, ki so popolnost, saj je na njih zgrajeno vse stvarstvo.
Najvišja zakonitost je zakonitost Enosti. Izraža se na vseh ravneh in v naših srcih je zapisana z ustvarjalnim izrazom »JAZ SEM«. To je pot, ki odpira vse resnice življenja na vseh ravneh.

Srečanja vodim Helena Cesar. Dogodek je brezplačen, želeni so prostovoljni prispevki za kritje stroškov predavalnice.

Na srečanju najprej naredimo tehnike sproščanja, nato pa imamo meditacijo.

|||::
Predavalnica Žarek Sončni dvori