Energijske meditacije – ustvarjanje obilja

Ali veste, da se je v zadnjih 30 letih frekvenca planeta in seveda tudi prebivalcev zemlje dvignila ? Iz tega razloga je manifestiranje danes bistveno lažje in hitrejše (za tiste, ki znajo) kot je bilo pred 30-imi leti.

V svojih izkušnjah s tečajniki, prijatelji, znanci in drugimi, sem ugotovila, da je OBILJE eno izmed področij, kjer imajo ljudje največ težav. Pa pri tem ne mislim samo na finančno obilje, ampak tudi na obilje v partnerskih odnosih (v romantiki, harmoniji,…), ustvarjalnosti, radosti, veselju do življenja in še bi lahko naštevala.

Tako sem na podlagi svojih izkušenj in izkušenj drugih pripravila cikel mini energijskih delavnic, inicijacij in meditacij z namenom, da v življenje pritegnete in ustvarite vaše OSEBNO obilje in sicer na vseh tistih področjih vašega življenja, kjer ga želite.

Rezultati teh mini energijskih delavnic:

– bodo spremembe, ki jih boste povzročili sami;
– bodo nove priložnosti, katerih smernice si boste ustvarili sami,
– bo povečana kreativnost, za katero »krivec« boste spet vi sami,…

skratka za vaše osebno obilje vam ne ponujam čarobne palice ampak delo na sebi in za sebe.

Energijske meditacije – USTVARJANJE OBILJA je namenjena manjšemu številu tečajnikov. Na prvem srečanju vsakemu od udeležencev naredim kratko energijsko branje aure in povem kje se trenutno nahajate na vaši življenjski poti. Imeli bomo 8 (osem) intenzivnih energijskih srečanj.

Več informacij in prijava na:

http://www.notranjasvetloba.com/domov/izobrazevanja/energijske-meditacije-ustvarjanje-obilja/

 

|||::
Dolenjska cesta 318, 1291 Škofljica