Esenca Življenja – Delavnica Zvezdnih vrat (Stargate)

Odkrijte, kako lahko v sebi stopnjujete in uporabite izvorno energijo – ESENCO ŽIVLJENJA, da vas podpre v vsakdanjem življenju. Z energijo Esence lahko hitro dosežete notranje ravnovesje, samo-zdravljenje in povečate ljubezen do sebe. Ste pripravljeni odkriti novega sebe?

PRIDRUŽITE SE IN SOUSTVARJAJTE SVOJO NOVO REALNOST!

VEČER ESENCE ŽIVLJENJA, petek 9. Oktober 2015, 19:00 21:30

To bo večer, na katerem se bomo okopali v energijskem prenosu, ki ga je Alkazar poimenoval Esenca življenja. Udeleženci bodo naprošeni, da se preprosto sprostijo v večdimenzionalno energijsko polje Zvezdnih vrat. V tem energijskem polju se bo okrepila vaša senzibilnost in zelo jasno boste lahko začutili energijo Esence življenja.

Kaj je ta energija Esenca življenja?
Je energija iz Vira, kvantni energijski ustroj, ki pride do vas preko prenosov Julieanne, ki jo je Alkazar naučil, kako gojiti in podeliti to Esenco, energijo, s katero hitro dosežemo notranje ravnovesje, samo-zdravljenje in ljubezen do sebe.
Energija esence življenja deluje tako, da prinese super visoko vibracijsko energijo, energijo Vira, ki vzbudi spremembe v energijski matrici in fizičnem telesu. Ko se samo sprostimo in ji dovolimo, da steče, lahko ta energija raztopi mentalna, čustvena in fizična neravnovesja. In tako čutimo lepoto, povzdignjenost in veličastnost. Namen tega večera je, da vam ponudimo izkušnjo z energijo Esence življenja.

Večer je namenjen vsem, ki bi želeli začutiti in izkusiti energijo Esence življenja.

Cena večera: 25 €

2-DNEVNO USPOSABLJANJE ESENCE ŽIVLJENJA, sobota 10. in nedelja 11. oktober 2015, 10:00 17:30

Na usposabljanju z Esenco življenja vas bo Julieanne naučila, kako lahko gojite Esenco življenja v sebi, da boste imele do nje dostop in boste tako lahko ustvarile močno energijsko polje Esence okrog sebe, kadar boste želele da bi se preprosto okopale v Esenci ali pa, da bi jo usmerile v samo-zdravljenje.

Delavnica se v Sloveniji izvaja prvič in je namenjena samo ženskam!

Cena: Vikend usposabljanje 125 €, če ste se udeležili petkovega večera Esence življenja, sicer 150 €.

Delavnica poteka v angleškem jeziku. Prevod je zagotovljen z odličnim tolmačenjem Branke Božič.

*********

INDIVIDUALNA SREČANJA z Alkazarjem in Julieanne, sreda 14. in četrtek 15. oktober 2015

Tisti, ki bi želeli z Alkazarjem podeliti in se pogovoriti o osebnih življenjskih situacijah, počutjih, pomislekih, čustvih, usmeritvah…in bi želeli prejeti prenos izvorne energije (esence) na osebni ravni, ste vabljeni, da se prijavite na individualno srečanje z Alkazarjem. Za prijave pokličite na 031 767 545 ali pošljite sporočilo na sandra.lamut@gmail.com.

*********
Kaj so Zvezdna vrata?

Zvezdna vrata prehod v druge dimenzije, so v fizični obliki struktura, ustvarjena po načelih svete geometrije, z lastno zavestjo in so močan pripomoček, ki pomaga posamezniku pri premagovanju njegovih omejitev ter pri uresničevanju najvišjega potenciala.
Dovolite si vnesti še več radosti in veselja v svoje življenje!

Za več informacij o Zvezdnih vratih vas vabimo, da si ogledate spletno stran Stargate International: http://www.thestargateexperience.com/ in si ogledate predstavitveni video na: https://vimeo.com/118411129

*********
Kontakt: Sandra Lamut, sandra.lamut@gmail.com, +38631767545