Živa etika

Prišel je čas, ko morajo biti znanja, tudi tista t.i. tajna, ki omogočajo razvoj človekove zavesti, dostopna vsakomur.

Vabljeni na predavanje Marie Ane Kolman z naslovom

ŽIVA ETIKA,

ki bo v sredo, 5. Oktobra 2016, ob 19.00 uri

in nadaljevanje v sredo, 23. Novembra 2016, ob 19.00 uri

v predavalnici Žarek, Brezje pri Grosupljem 75a

Nujen pogoj za življenje v ravnovesju, življenje izpolnjeno z radostjo, zdravjem, ljubeznijo in blaginjo, je delovanje skladno z večnimi zakoni kozmosa ali univerzalnimi zakoni. V našem vsakdanjem življenju bi morali biti prav ti zakoni prisotni kot živa etika, ki naj bi usmerjala vsako našo misel in željo, vodila našo voljo in dejanja, ter s tem določala našo usodo. Le skladnost naših misli s kozmičnimi zakoni omogoča njihovo realizacijo!

Paradoksalno je, da človek bolj ali manj pozna zakone države, v kateri živi, ne pozna pa večnih zakonov kozmosa, v katerem biva kot umrljivo telo in neumrljiv duh. Gre za zakone in znanja, ki so jih v zgodovini človeštva učili (in živeli) veliki učitelji (Krišna, Mojzes, Buda, Kristus, Zoroaster, Konfucij, Lao Tse, Mitra, Mohamed, Sokrat, Platon itd.) kot etična in moralna načela, ki so ljudem omogočala sposobnost pravilnega odločanja med dobrim in zlim, odločnega delovanja z razumom in ljubeznijo, jih učila odgovornosti za svoja dejanja in jim dajala možnost svobodnega odločanja o svoji usodi, saj so boga razumeli kot kozmični zakon.

Evolucija človekove zavesti je medtem presegla dogme o božji volji in omejitve mogočega ter vsakomur odprla pot k izvoru resnice, znanju in modrosti. Človek, ki je stopil na duhovno pot, ne le da spoznava samega sebe, ampak se zaveda tudi svojih sposobnosti in se jih uči uporabljati. S poznavanjem kozmičnih zakonov človekovo delovanje v višje dobro prestopa omejitve, ki jih običajno postavlja omejena zavest. Mnogi so že dosegli stopnjo razvoja, ko lahko svoje misli uspešno usmerjajo v določen namen. Da bi to uspelo vsem, ki sledijo pravici, resnici, modrosti in delujejo iz ljubezni, bom v svojih predavanjih o Živi etiki razložila tudi principe in pogoje za realizacijo misli. Mnogi mi poročate o tem, da se vam s pomočjo Žive knjige kar »sami od sebe« rešujejo življenjski problemi in želite v zvezi s tem vedeti kaj se pravzaprav dogaja, pa tudi kako z Živo knjigo doseči cilje, ki so vam bili prej nedosegljivi. Delovanje Žive knjige sicer pojasnjuje njen podnaslov »Izvor univerzalne ljubezni«, kar pa bom v okviru predavanj podrobno razložila kot enega izmed principov Žive etike.

Predavateljica: Maria Ana Kolman

Organizator: Žarek, Helena Cesar s.p.

V Žarku so vam že zdaj in bodo tudi po predavanju na voljo knjige in publikacije avtorice in predavateljice Marie Ane Kolman, več na povezavi.

Predavanje je brezplačno.

V predavalnico vstopamo v copatih, ki jih lahko prinesete s seboj.

Število slušateljev je omejeno, zato prosimo za obvezne prijave na zarek@siol.net ali po telefonu Helena 031 614 898

Veselimo se srečanja z vami.

biseri iskanja50
|||::
Predavalnica Žarek Sončni dvori