Integralni Intenziv Razsvetljenja v Savudriji od 23.10 do 25.10.2015

INTEGRALNI INTENZIV RAZSVETLJENJA – vsebinsko bogatejši

od 23. – 25. oktobra 2015

v prijetnem obmorskem ambientu vile v Savudriji

“ Ko si brez misli, ko si brez potreb, brez želja…si Vse. Ti si Univerzum. Ti si ljubezen. Ti si čista zavest.“ (Robert Adams)

Končni cilj večine duhovnih praks in učenj je samospoznanje, prebuditev, nekateri temu pravijo tudi »razsvetljenje«.

Ena od poti s katero se spozna svojo resnično naravo je Intenziv Razsvetljenja.

Večino stvari, ki jih v življenju doživljamo in občutimo niso resnično naše, temveč so samo produkt našega uma in čustev. Pretirana identifikacija z različnimi elementi naše osebnosti nam onemogoča življenje videti tako, kot v resnici je. Pogosto so to etikete in nalepke…Jaz sem pameten…Jaz sem depresiven…jaz sem bogata…jaz sem revna…jaz sem Marko, jaz sem zdrav…jaz sem bolana…jaz imam raka…jaz sem ostal sam…jaz sem star in nemočen…jaz imam probleme…jaz potrebujem terapijo…Vseskozi samo JAZ. Od trenutka, ko se zjutraj prebudite in do trenutka ko greste spat….JAZ, JAZ, JAZ…Kdo ima problem? Več kot očitno je to, da je vse, kar doživljamo pripeto na ta JAZ občutek…

Z Intezivom Razsvetljenja ta »Jaz« spoznamo, ga razumemo, ter integriramo v naša življenja.

Integralni Intenziv Razsvetljenja je celovitejši pristop, saj zajema poleg originalnega Intenziva Razsvetljenja še učenje Advaite Vedante, ene najstarejših duhovnih poti. Vključuje učenja velikih mojstrov in razsvetljenih učiteljev: Ramane Maharshija, Nisargadatte Maharaja in Roberta Adamsa.

Vsak dan bo na programu tudi Kvantna Transmisija – energijski prenos čiste Zavesti, ki bo še dodatno aktiviral in poglobil proces samospoznavanja.

Cilj, ki ga ima Intenziv Gnoze je odgovor na to vprašanje…Kdo sem jaz? Kaj sem jaz?

Ko spoznate kdo ste, imate v sebi novi center. Pridobite v sebi sposobnost, da razlikujete sebe od svojih identitet in identifikacij, od svojega čustvenega in mentalnega naboja, kar vam bo omogočilo boljše razumevanje sebe in svoje vloge v tem svetu.

Intenziv omogoča direktno izkušnjo resnice. V nekem trenutku Intenziva Gnoze se mentalni in čustveni elementi našega uma spraznijo. In v tem stanju je možno doseči direktno izkušnjo resnice in doživeti svojo resnično naravo, ki je edini resnični in trajni vir sreče.

Intenziv Razsvetljenja je ena od najhitrejših metod s katero lahko v kratkem času spoznamo svojo resnično naravo, ki ni pogojena, ki ni opisljiva…ki samo je. Čista zavest, brez objekta in subjekta.

Posamezniki, ki spoznali samega sebe veliko hitreje napredujejo v svojem življenju na vseh področjih. Raziskava, ki je bila narejena na večjem vzorcu ljudi, ki so se udeležili intenziva razsvetljenja to potrjuje.

Integralni Intenziv Razsvetljenja bo vodil Grega Gregorec, ki se je svojega prvega Intenziva Razsvetljenja udeležil leta 1991.

Komu je Intenziv namenjen?

Vsem iskalcem resnice, ki želijo spoznati svojo lastno nepogojeno naravo in so pripravljeni na to potovanje.

Intenziv ni primeren za posameznike, ki imajo daljšo zgodovino psihičnega in mentalnega neravnovesja, hujše srčne bolnike in posameznike z epilepsijo.

Cena Intenziva Razsvetljenja: 190 evrov

Več o Intenzivu Razsvetljenja lahko preberete  TUKAJ

Intenziv Razsvetljenja se bo začel v petek 23.10.2015 ob 17:00 uri in bo trajal do nedelje 25.10.2015 popoldne.

V ceno je všteto vodenje Intenziva, nastanitev, vegetarijanska/veganska prehrana

Vse prijave in ostale informacije na 051/783-072 ali po e-pošti: grega.gregorec@gmail.com