Intenziv Medijstva, Stik z Angeli; z Duhovnim Vodnikom

Dvodnevna intenzivna delavnica medijstva
Za vas smo v Slovenijo povabili priznano nemško zdravilko in medij Andreo Dinkel TIschendorf

V sproščenem vzdušju in z igrivostjo se bomo odprli svetu duhovnih bitij (angelom in našim duhovnim vodnikom). Naučili se bomo, kako prisluhniti naši notranjosti in zaupati našemu notranjemu glasu.
Samozavest in sprejemanje samega sebe sta ključna elementa na poti medijstva. Ljubezen znotraj nas je most v drugo realnost.

Eden od ciljev delavnice je vzpostaviti stik s tvojim angelom varuhom ali z duhovnim vodnikom in/ali ta stik tudi okrepiti.
Poglobili se bomo v specifične tehnike in meditacije, ki ti bodo v pomoč pri odkrivanju in razvoju tvojega medijstva. Vadili bomo jasnoslušnost, jasnovidnost in jasnoslušnost.
Naučili se bomo tudi tehnik Videnja (branja aure) in nekateri boste začeli videvati angele in duhovna bitja znotraj auričnega polja.

Vsebina in cilji delavnice:

– meditacije in vaje za širitev zavesti in medijskih sposobnosti
– učenje uporabe našega lastnega energetskega polja z namenom prepoznave sprememb v njem
– branje aure, branje informacij v avričem polju in razlikovanje pomenov barv okrog človeškega telesa
– Vzpostavitev in krepitev kontakta z angeli varuhi in našimi duhovnimi vodniki

PlatformAvalon intervju z Andreo Dinkel Tischendorf (v angleščini)

Andreino delo ter poslanstvo:

Kdo je Andrea Dinkel Tischendorf?

Andrea je bila Andrea Passbild2rojena 24. Decembra 1969 v Nemčiji, kjer že leta deluje kot dobro poznan medij. Medijske sposobnosti so ji bile dane že kot otroku, resno pa se jim je začela posvečati, ko je bila stara 25 let. Med nujnim kirurškim posegom je imela globoko izkušnjo Svetlobe. Začutila je Boga kot prežemajočo inteligenco Svetlobe, ki ji je dala občutek domačnosti in popolnega miru. Po uspešnem okrevanju se je začela zanimati za zdravilstvo. Čuti velik privilegij, da je bila udeležena v poglobljeno učenje zdravljenja skozi trans.

Skozi to obdobje je bila Andrea podprta in inštruirana s strani Duhovnega sveta. Njene spospobnosti medijstva so ponovno prišle na površje in od Duha je bila naprošena, naj svoje darove uporabi za zdravljenje ljudi.

Čeprav je Andrea že imela prirojene sposobnosti medijstva, se je izobraževala pri mnogih znanih in priznanih medijih iz Velike Britanije in ZDA. Andrea deli svoje izkušnje, znanje in sposobnosti v Nemčiji, Avstriji, Angliji, predstavila pa se je tudi na Irskem v Dubaju v maju pa prihaja prvič s svojim možem Volkerjem tudi v Slovenijo.

Andrea je jasnoviden, jasnoslišen in jasnočuten medij. Zaznava angele, duhovne vodnike ter tudi preminule (umrle osebe). Z vzpostavitvijo mostu z onostranstvom pomaga prinesti tudi jasnost, razumevanje, odpuščanje in notranji mir.
Andrea bi rada ljudi vzpodbudila, da najdejo znotraj sebe povezavo s svojo Dušo, z Duhovnim svetom ter globjo povezavo z Bogom, da bi se bolje zavedali čudovitega daru, ki ga imamo – življenja.

Delavnica bo potekala v angleškem jeziku. Če bo izražena želja z vaše strani, bomo zagotovili tudi prevod v slovenski jezik.

Več o Andrei Dinkel Tischendorf: www.andrea-dinkel.de
Lokacija: Sadhana Joga Studio, Koprska 52, Ljubljana Vič
Datum: 16. in 17.maj 2015 (oba dneva od 10.00 – 18.00, vmes bo čas za kosilo)
Cena:  zgodnja prijava (do 30.04.2015) 155 EUR, kasneje 187 EUR
Prijave in informacije: info@platformavalon.com
Število mest je omejeno. Pričakujemo, da se bodo mesta hitro zapolnila, zato vsi zainteresirani pohitite s prijavo.

Vaš PlatformAvalon
avalonlogo150x79