Intenziven niz meditacij ENERGIJE MOČI: Moč BOŽANSKE MODROSTI

Pomlad je čas za nove začetke in val nove, sveže energije. Toda nihče nam ne more poslati ali podariti vala svežine, če sami za to nismo pripravljeni kaj narediti.  To pomlad zavihajmo rokave in poskrbimo, da bo letošnje leto za nas uspešno in srečno. In kaj je pravzaprav uspeh in sreča? Se strinjate, da je to notranji mir, razumevanje in modrost? 

Pomladni niz meditacij Energije Moči je intenziven niz meditacij, kjer bomo svojo pozornost usmerili na dvig naše vitalne življenjske energije. Odstranili bomo energetske blokade, neravnovesja in omejujoče vzorce, ki nam preprečujejo, da potujemo skozi življenje lahkotno in srečno. Ozaveščanje svoje sedanjosti z vidika dušnih izzivov in lekcij ter čistost in ravnovesje naše notranje energije so izredno pomembni dejavniki, ki nam omogočajo potovati po poti, ki nam je kot Duši namenjena.
Ko usmerimo svojo vizijo v realizacijo prihodnosti ter prepoznamo tiste speče energije, ki le čakajo da se ponovno prebudijo, nas univerzum podpre pri ustvarjanju naše prihodnosti.

Kako pravzaprav pride do energetskih blokad?

Naša Duša se preko različnih situacij in odnosov v življenju uči najpomembnejši lekcij, ki si jih je zadala za to zemeljsko potovanje. Vse kar smo doživeli v času odraščanja, vse kar so nas učili o samem življenju ter mnoge naše preizkušnje tekom življenja, so nas pripeljale do točke, kjer v tem trenutku smo. 

Vse lekcije naše Duše se kot ogledalo odražajo na različnih področjih našega življenja in kažejo naše do sedaj osvojeno znanje in razumevanje. Vse o čemer razmišljamo in vse kar čutimo se namreč jasno ali pa tudi na prikrit način izraža navzven. Naš zunanji svet je odraz našega notranjega sveta, pa če nam je to všeč ali ne.
A ker tega navadno ne vidimo na ta način, se uspešno vrtimo v krogu ponavljajočih se situacij ali neizpolnjenih odnosov in se sprašujemo kaj se nam dogaja. Vso energijo nato usmerimo v reševanje težav, a se le malokrat lotimo odkrivanja in reševanja vzroka za nastalo situacijo. Zaradi nerazrešenih preteklih izzivov in nepravilno usmerjene energije v danem trenutku, nastanejo blokade, ki nam ne dovolijo, da se premikamo naprej.

Kaj mi meditacije Energije Moči prinašajo?

Vsako srečanje je namenjeno globokim in iskrenim vpogledom v našo notranjost, realnost in preteklost.  V posameznih meditacijah se bomo najprej dotaknili različnih področij našega zemeljskega bivanja in pregledali energetske nepravilnosti. Z direktno usmerjeno pozornostjo v posamezno področje našega fizičnega bivanja bomo sprostili blokade tega področja. Takoj v naslednjem koraku pa bomo odkrivali manifestacijo našega notranjega sveta, ki se preko teh področij izraža v zunanjem svetu. Tako bomo lahko ozavestili povezavo oziroma vzroke, ki nam povzročajo srečno ali pa manj srečno realnost. Šele ko ugotovimo vzroke naših težav, lahko delamo na zdravljenju in spremembi naše prihodnosti.

Lahko torej spremenim dogajanja na posameznih področjih svojega življenja?

Tako je, lahko. Z odkrivanjem vzrokov našega obnašanja in razmišljanja, globokim razumevanjem ter obračanjem energije in naših navad  v pozitivno smer, lahko spremenimo svoje življenje na bolje in v skladu z življenjskim namenom. Hkrati odkrijemo tudi, da smo se v določenih situacijah znašli z razlogom, ki nam kot Duši predstavlja določeno znanje in duhovno zavedanje.

Če si tudi vi želite poiskati svojo izvorno moč, vzpostaviti ravnovesje na vseh področjih, predvsem pa postati samozavesten kreator svoje prihodnosti, ki zaupa viziji svojega življenja, potem je ta niz meditacij namenjen ravno vam. 
Skozi 7 zaporednih korakov se bomo dokopali do vzrokov, ki nam v tem trenutku onemogočajo, da zgradimo uspešno in srečno prihodnost.  Dovolite si tudi vi aktivirati svoje Energije Moči, ki so tu z nami za namenom, da nas podprejo in vodijo skozi zemeljsko potovanje. Priporočljivo se je udeležiti vseh sedem meditacij, lahko pa se udeležite le tistih, ki vam predstavljajo večje izzive v življenju.

Energije moči  – Moč BOŽANSKE MODROSTI

Meditacija Moč Božanske Modrosti je namenjena ponovni povezavi s svojo izvorno energijo in prebujanju božanskemu aspektu naše narave. 

Smo duhovna bitja na poti skozi večnost, ki si želimo zemeljskih izkušenj. Smo veličastna esenca Stvarnika, ki z vsako dobro opravljeno nalogo na zemlji in duhovnim razumevanjem, potujemo bližje k Svetlobi in Vstajenju. Smo več kot pa to kar lahko vidimo in otipamo. Znanje naše Duše presega znanje našega uma, ki je del zemeljskega telesa. 
Naše nezavedno je ogromno skladišče našega znanja, ki nosi s seboj vse darove in znanje sedanjega življenja, kot tudi prejšnjih življenj in karmičnih lekcij.   Ko se odpremo božanski modrosti se zavemo božanskosti v vsem kar nas obdaja. Zavemo se svojega božanskega plana ter bolj kot kadarkoli nam je jasno, da so izzivi in lekcije del našega zemeljskega načrta. Tu smo z nekim višjim namenom, namenom služenja sebi in drugim.
V zadnji meditaciji niza Energij Moči se bomo podali na globoko potovanje v naše nezavedno. Prepoznali bomo svoje skrite darove ter vsa znanja ki smo jih prinesli s seboj in so del naše nesmrtne Duše. Soočili se bomo s skritimi potenciali, ki so tu za nas, da nas podprejo na poti tega potovanja. Naučili se bomo,  kako sodelovati z Univerzumom ter zaupati, da je za nas vedno poskrbljeno.
Okrepimo moč naše vere ter aktivirajmo Moč Božanske modrosti!

|||::
Tbilisijska 83a, Ljubljana, Slovenia