Intenzivni vikend z delavnicami »Pot srca«

Kraj: Ljubljana, Hotel Medno, Hram modrosti Sairama, Medno 54

Pričetek: 06.06.15 ob 10.00 uri

 »Popeljem te na Pot Srca, da duša v ljubezni zapoje, zaigra.«

– Vas vsakodnevni problemi preveč izčrpajo?
– Imate težave v odnosih z družinskimi člani, prijatelji, sodelavci? Si morda želite globljega partnerskega odnosa? Vam otroci povzročajo sive lase?
– Vas pestijo različne bolezni, poškodbe? Ste depresivni in brezvoljni? Imate težave z alkoholom in drugimi vrstami odvisnosti?
– Vam notranji občutek govori, da lahko v življenju dosežete več, pa ne veste, kako si pomagati? Se sprašujete, kdo ste in kaj je smisel vašega življenja?
– Se soočate z neuspehi? Vam posel nikakor ne steče?
– Vas mučijo moreče sanje, nespečnost, strah?

Pridite na intenzivni vikend z delavnicami »POT SRCA«, ki bo za vedno spremenil vaše življenje, vam odprl pot do zdravja, uspeha, obilja, ljubečih medsebojnih odnosov, razumevanja smisla svojega obstoja …

Kratka vsebina:
1. dan, četrtek, 04.06.15, ob 18.00 uri: »Uvodno predavanje o dušni inteligenci«
Posvetili se bomo obrazložitvi dušne inteligence, s katero se ukvarjamo na delavnicah »POT SRCA«. Duša je izraz lepote, domišljije in ustvarjalnosti, rojena je iz sijoče svetlobe in ljubezni. Je tisto največ v človeku in vpliva tako na fizično telo kot na naš razum in čustva oz. slednje uporablja zato, da se v polnosti izrazi.
Prikazali bomo praktični način delovanja in podali odgovore na mnoga vprašanja s področja duhovnosti oz. vaših konkretnih vsakodnevnih izzivov življenja.
Cena: brezplačno

2. dan, sobota, 06.06.15, ob 10.00 uri: »Odnosi v primarni družini«
Odnosi v naši primarni družini nas najgloblje zaznamujejo – ker si vedno izberemo takšne starše, ki nam omogočajo čim hitrejšo rast, da kot duše največ naredimo. Zato dokler se ne zavedamo, katere vzorce smo dobili po očetovi in mamini liniji, ne sprejmemo tako lepih kot težkih trenutkov svojega otroštva, ne morem zares zaživeti sebe.
Na celodnevni delavnici bomo raziskali svoje družinsko drevo, se poglobili v sporočila prednikov in življenju na Zemlji rekli »ja«.
Cena: 75 EUR (v primeru udeležbe na delavnicah v soboto in nedeljo: 65 EUR)

3. dan, nedelja, 07.06.15, ob 10.00 uri: »Poslanstvo oz. namen življenja«
Preden se utelesimo, podpišemo t.i. »posvečeni dogovor« – pogodbo, v kateri si izberemo svoje poslanstvo oz. namen življenja. Določimo, kaj bi v tem življenju radi dosegli, katere vzorce iz preteklosti ljubeče razrešili. Ko enkrat spoznamo, kdo smo, zakaj sploh obstajamo, razumemo izbiro svojih staršev, partnerja, otrok … življenje končno dobi smisel in lahkotneje sprejemamo vsakodnevne izzive.
Na celodnevni delavnici bomo raziskali svoje poslanstvo in se poglobili v razumevanje naših odločitev (kot npr. zakaj smo si izbrali točno te starše, pa kraj bivanja, zakaj smo prišli skupaj s partnerjem, kaj nas v povezavi s poslanstvom učijo določene bolezni, poslovni neuspehi in drugi življenjski izzivi).
Cena: 75 EUR (v primeru udeležbe na delavnicah v soboto in nedeljo: 65 EUR)

Udeležite se lahko posamezne delavnice ali vseh treh skupaj. Na celodnevnih delavnicah, ki bodo predvidoma potekale od 10.00 do 18.00 ure z vmesnim odmorom za kosilo, boste lahko razreševali tudi vprašanja, ki niso izključno vezana na zgoraj navedene teme.

PRIJAVE: 041 424 682 (Majda); motel.medno.majda@siol.net

Ljudje smo v prvi vrsti energetska bitja in vsaka misel, vsako dejanje iz tega in preteklih življenj, iz zemeljskih in drugih dimenzij, se odtisne, zapiše v energetsko polje človeka. Slednjega nosimo povsod s sabo, v slabem in dobrem, ponoči in podnevi, doma in na potepanjih po tujini. Na delavnicah s pomočjo igranja vlog dostopamo do zapisov duše vsakega posameznika, meditiramo, prisluhnemo kanaliziranim sporočilom naših vodnikov, angelov, starodavnih prednikov, se predajamo zdravilni moči glasbe, beremo zgodbe iz knjige »Po poti mojega Srca«, odstiramo tančice vzporednih svetov … Delujemo istočasno na mentalnem, čustvenem, fizičnem in dušnem nivoju.

Delavnice vodi Milena Matko skupaj s svojim partnerjem Jernejem Zorcem. Milena in Jernej prihajata iz Dolenjske in sta že sama po sebi zanimiv primer, saj tako njuno poslovno kot zasebno življenje zahteva nenehno soočanje z izzivi usklajene osebnostne in duhovne rasti. Več informacij na http://www.milenamatko.com; tel.: 051 664 486.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bodo delavnice prinesle zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

Topel objem in vse lepo do snidenja,
Milena