Izobraževanje za kanalizatorja Zlatih simbolov

Zlati simboli ali Kode človeštva so simboli, s katerimi sem zdravila ljudi v enem od prejšnjih življenj, ki sem ga preživela v Palestini. V tem življenju sem postopek prilagodila potrebam današnjega časa. Gre za simbole, ki spreminjajo neharmonično vibracijo posameznika v harmonično. Za razliko od drugih sistemov, ki jih poznamo v naši realnosti, se stranka osredotoča na težave, ki jih dobljeni zlati simbol pretvori v nekaj koristnega za stranko. Sami simboli izhajajo iz Akaških zapisov prihodnosti osebe in vsebujejo številne prvine svete geometrije, znakov, simbolov, piktogramov itd.

Vabljeni, da se udeležite izobraževanja za kanalizatorja Zlatih simbolov. Udeležite se lahko samo posameznih sklopov, če želite, ki obsega naslednje vsebine:

– Akaški zapisi (petek od 17h do 21h)
– osnove Svete geometrije (sobota od 9h do 13h)
– znaki in simboli (sobota od 14h do 18h)
– egipčanski bog Tot, Atlantida in Smaragdne plošče (dobite izvod v hrvaščini ali angleščini) (nedelja od 9h do 13h)
– Kanaliziranje simbolov in njihova razlaga (nedelja od 14h do 18h.

Energijska izmenjava za 3-dnevno izobraževanje: 400 €
Energijska izmenjava za posamezen sklop: 100 €

Kraj: ANAHATA, center sr(e)čnosti, Kidričeva ulica 3, na vrhu levo, Celje

Čas: 1. do 3. maj 2015 (petek od 17h do 21h, sobota in nedelja od 9h do 18h)

Prijave in informacije: info@theta.si ali 041 67 44 88

Izobraževanje izvaja Goga Pečnik, ustanoviteljica dela z Zlatimi simboli ali Kodami človeštva in duhovna učiteljica. Vsak udeleženec dobi skripto s teoretično razlago posameznega sklopa in praktičnimi vajami. Po uspešno opravljenem izobraževanju dobite certifikat in naziv Kanalizator Zlatih simbolov ali Kod človeštva.