Jasnost duše – Delavnica Celičnega zdravljenja & Jedrne preobrazbe

Želite še bolj postati to, kdo ste, še bolj utelesiti svoje lastne kvalitete, da bodo v življenju služile tistemu namenu, zaradi katerega ste tu? No, potem je čas, da pogledate še bolj v sebe in izpustite tisto, kar vam ne služi več ali česar več ne potrebujete….

Jasnost duše

Delavnica Celičnega zdravljenja & jedrne preobrazbe

Človek nikoli ne more postati dosti bolj to, kar čuti, da bi rad izrazil, če se nenehno ukvarja s tem, kar misli, da je. Mogoče je za vas čas, da se soočite s svojo pravo naravo in iz telesa, vaših celic, dušnega spomina izpustite, izkoreninite in preobrazite vse to v čisto luč in ljubezen.

Novo mesto, 16.12.

ob 17h

Šli bomo zelo globoko v svoje celično jedro, spomin naše duše in iz njega izžgali vse tisto, kar nam ne služi več ali nas ovira pri tem, da bi še bolj celovito izrazili svoje želje, svojo osebnost, svoj pravi jaz. Naše telo in naše resničnosti bodo zapuščali stari strahovi, neuresničene želje, zakrčenosti, vse kar nam preprečuje, da bi lahko izrazili svoj pravi potencial. Dobrodošli!

Kdaj bo delavnica in cena:
V sredo, 16.12. ob 17-20h: 30 €
(ob predhodni prijavi: 25 €)

Kje bo delavnica:
Knižnica Mirana Jarca; Rozmanova ul. 28; Novo mesto

Prijave na tomaz.flegar@gmail.com oz. na 041 890 078.
Več informacij o Tomažu Flegarju in njegovem delu najdete na www.tomazflegar.si

Kaj je?
Celično zdravljenje in jedrna preobrazba je oblika energet-sko-telepatskega zdravljenja, kjer telo zapuščajo stari vzorci razmišljanj, čustvovanja, ob-našanja, ki so povezani bodisi s sedajšnjimi ali preteklimi oz. življenji naših prednikov, tele-sa udeležencev pa zapuščajo krči, zakrčenost, otopelost, bolezni, obolenja. Udeleženci delavnic so po zaključku lažji, olajšani preteklosti, nemalokrat pa se jim spremeni način obnašanja in delovanja v zasebnem življenju in družbi.
Sprememba
Vsak človek, ki stopi v zdravil-ni prostor, ki je napolnjen z zdravilno energijo preobraz-be, ga zapusti drugačen. Same priprave na delavnico se na duhovnem nivoju začnejo že nekaj dni pred delavnico in tisti, ki so pripravljeni lahko že pred samim pričetkom doživ-ljajo spremembe tako v čust-vovanju kot mišljenju nekaj dni pred delavnico. Seveda pa se sam proces ‘čiščenja’ in opuščanja preteklosti ne konča na sami delavnici, saj se proces v vsakem posamezinku odvija še nekaj dni po delavnici.
Pričevanje
…tko jasne misli oz dane v pravih trenutkih. Sem imela sestanek prejšnji teden v slubži in sem imela super predstavitev angleščine in kako jo izvajam, sem dobila noro idejo kaj naj rečem in govorim. Noro se mi spet odvija komunikacija z universom in pokojnimi, bolj jasno jih čutim in bolje slišim, čeprav sem še čisti fish se počutim da mi gre. Manj sem živcna in nervozna, pa tudi v danih trenutkih mogoče ne odreagiram kot bi včasih, prav premislim kaj bom rekla in si mislila…
Ko govorimo o zdravju se pogovarjamo o celotnem bitju, ne samo o tem, da je naše telo kolikor toliko v redu.
O Tomažu
Tomaž Flegar je Duhovni učitelj in zdravitelj. Učenja in resnice, ki prihajajo skozi njega pomagajo v udele-žencih njegovih delavnic sproščati in izpuščati stare travme, čustvene blokade, stare skupke misli, pred-vsem pa človek začne postajati vedno bolj to kar on je, kar mu omogoči, da začne ustvarjati izkušnje in dogodke, ki ga peljejo k temu, kar si v življenju želi.
Kaj še počne?
i Duhovna preobrazba
i Zdravljenje zemlje
i Kreacija Zdravilnh točk
i Čiščenje prostora