Kaj je v imenu?


NAŠE IME JE VIBRACIJA.

Naše ime je energija, je vibracija, je definicija nas samih.

Če se zavedamo, da je naše ime definicija nas – torej se le ta spremeni. Vesolje nas lahko obravnava kot ”Nejevernega Tomaža” ali pa smo ”Profesor Molekula”.

Vibracija  imena ne vpliva samo na nas, temveč predvsem na Vesolje. Nejeverni Tomaž je previden, zato ni deležen prodorne energije, kot jo je Profesor Molekula ali pogumne kot Kawboj Jim – saj je naloga njiju, da hodita po robu še verjetnega in tudi nevarnega. Torej, Vesolje od njega, Profesorja, pričakuje, da zaupa v nemogoče, poskuša, raziskuje – medtem, ko je Tomaž ”na varnem” in Jim vihti laso.

Sprememba imena ne bo povzročila čarobnih premikov. Imena v stilu Lepa Roža, Hrabri Miško, Pametni Bogati VečnoMladi ne prinašajo lepote, poguma, pameti, bogastva, mladosti – Vesolje pričakuje, da ste/smo lepi, pogumni, pametni, bogati, mladi… Razumete razliko?

Ko spremenimo ime, povabimo nove – drugačne vibracije v svoje življenje, ki pa naj bodo čim bolj usklajene s tem, kdor smo – torej z našim prvotnim imenom ob rojstvu. Pravijo, da si starše sami izberemo – duhovna numerologija uči, da tudi ime sami izberemo, da nam njegova energetska vrednost kar najbolj pomaga na naši poti.

Najprej se naučimo kaj pomeni naše ime:

–  Razlaga imena glede na posamezne črke

Vsaka črka nosi svojo vibracijo – kaj o Vas pove vaše ime, s katerim se predstavljate svetu in Vesolju? Kaka je energetska definicija Vas? Razlaga imena opiše pomen vsake posamezne črke imena, ki je preobražena v število.

–  Število rasti – seštevek imena 

Skupni seštevek črk imena ob rojstvu je Število rasti, ki opisuje naše darove. V čem ste še posebno močni in talentirani?

–  Prvi samoglasnik – vibracija duše

Prvi samoglasnik opisuje naš duhovni pristop k življenju – kakšen je Vaš? V kakšnem sistemu najlažje in najbolje delujete?

–  Družinsko ime – priimek 

Naše družinsko ime je naša dediščina – ne podedujemo le barve las in oči ter določenih potez od naših staršev. Kake so naše korenine? Kaj nosi naš priimek? Kaj se zgodi ob poroki, ali ob spremembi imena?

Več o imenu lahko preberete: TU 

O spremembi imena preberite: TU

O izbiri imena za novorojenčka:  TU

Potem pa še:

– Kaj pomenijo vzdevki?

– Kaj prinese sprememba imena?

– Kako izbrati ime za novorojenčka?

– še vse kar VAS zanima o imenu

——————————————-

Kaj je v imenu  ~ schnell kurs delavnica razkriva vse kar se skriva v našem imenu, priimku in vzdevkih. Kaj prinesejo spremembe imena in kako ga izbrati za novorojenčka so podteme.

Schnell kurs delavnice so namenjene aktivnemu delu in učenju. 
Prejeli boste konkretna orodja, s katerimi si boste lahko pomagali PRAV VSAK DAN; kadarkoli in kjerkoli.

Naučimo se UPORABITI ŠTEVILKE.