Kako raziskovati telesa in dobivati denar

Si predstavljate, da bi raziskovali neskončne zmožnosti naših teles in hkrati prejemali denar?

Na delavnici se bomo odprli temu, da lahko izvajamo Telesne procese, Barse, MTVSS, uporabljamo še druga Accessova orodja ali še kakšne druge tehnike ter masaže in ob tem lahko dobivamo denar, to lahko s časoma postane tudi naša glavna dejavnost, se mogoče razvije v coaching, vodenje delavnic, organiziranje dogodkov. Pridobljeni denar pa tudi vlagamo še naprej vase in svoje boljše življenje.

Ozavesti bomo in odstranili vse, kar bi nas oviralo pri tem, da kreiramo, kar si želimo v življenju in kar nam prinaša več.

Pri svojem delu se pogosto srečujem z ljudmi, ki imajo omejitve glede tega, da bi počeli, kar jih zanima, jih veseli oziroma jim kreira boljše življenje. V največje veselje mi je, da bomo skupaj lahko te omejitve presegli in pogledali, kakšno je življenje onkraj tega.

Spoznali se bomo tudi praktično s tem, kakšen je terapevtski posel, kako ga začeti, kako ga voditi in kako biti uspešen v njem.

Priporočamo tudi udeležbo na delavnici Moje sanjsko podjetje, ki bo v nedeljo, 29. novembra, in Kako postati denar, ki bo v torek, 1. decembra.

Skozi procese vas bom vodil učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki redno že nekaj let vodi delavnice in osebne terapije ter poučuje bodoče terapevte. Ustanovil je Hišo radosti pred več kot štirimi leti in v tem času vodi več kot 400 delavnic po celi Sloveniji.

Termin: Sobota, 28. november, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 22 eur

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.