Kako postati denar (darilo za vas)

KAKO POSTATI DENAR?
DARILO ZA VAS … preberite do konca …

Ali so to vaše misli:
– Denar je težko dobiti
– Za denar je treba garati
– Na svetu ni dovolj denarja
– Denar imajo samo lopovi
– Resnično ga nujno potrebujem
– Denar je velika reč
– …
Koliko informacij o denarju ste že slišali in kakšne zanimive poglede ste si o njem ustvarili? Kaj pa če denar ni nič drugega kot energija?
Na žalost nas nihče ni učil prejemati, naučeni pa smo prihajati do zaključkov in soditi o vsem. Soditi pa pomeni se omejevati. Kaj pa če bi začeli biti energija denarja? Kaj veličastnega bi nam to lahko prineslo v življenje?
Če to izberete … kakšno bo vaše življenje čez 5 let? In nikar ne zaženite denarnega izgovora: ne morem, ker nimam denarja … Ker kaj pa če naše stališče kreira našo realnost? Kaj bi izbrali v tem primeru?

Delavnica Kako postati denar je sklop treh srečanj, kjer bomo skozi delovni zvezek Garyja Douglasa opuščali stare programe, stališča in omejitve, ki jih imamo v povezavi z denarjem.

Delavnico vodi: Maja Krajnc Ružič, ki je certificirana izvajalka Access Bars® in Access Body delavnic, ki ima opravljene tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, Access Level 1, Access Level 2, Access Level 3 in ESB.

Kdaj: 16. 12. 2015 ob 18.00 do 21.00
18. 12. 2015 ob 18.30 do 21.30
23. 12. 2015 ob 18.00 do 21.00
Kje: Tempelj Srca, Ul. Staneta Severja 9b, 2000 Maribor – Nova Vas, v bližini Marketa Tuš goo.gl/NMd9Fr
Zemljevid: goo.gl/JcvV8k
Cena: Prvo delavnico vam PODARIM, druga in tretja pa sta prav tako po »decembrski« ceni, in sicer vsaka 35 EUR. Kako je lahko še boljše kot to?

Delovni zvezek lahko naročite.
Obvezne so predhodne prijave na tempeljsrca@gmail.com ali s sporočilom na 031 424 161.