karmično čiščenje in reiki meditacija podprto s glasbili

Od 19.30 do 21.00

ODLAGANJE STARIH OBREMENITEV IN ODPIRANJE SEDANJEMU TRENUTKU S KARMIČNIM SAMOZDRAVLJENJEM

Kdor bo želel bolj intenzivno odložiti breme starih izkušenj in predihati čustvene bolečine in spustiti določene vzorce s čiščenjem po metodi karmičnega samozdravljenja… leže v krogu skupine na blazinah in s predihavanjem… Zaključek ob zvokih digiridooja (Špela Kolenc) in šamanskega bobna (Miha Kraker). Potrebna so udobna oblačila, odeja, vzglavnik, podloga za ležanje, steklenica vode.

Zaželjeno je, da se tega dela udeležijo samo tisti, ki imajo že izkušnjo z delavnicam karmičnega samozdravljenja.

Od 21.30 do 23.00

GLASBENA MEDITACIJA ZA DOBRODOŠLICO NOVEMU ZAVEDANJU

V večerni meditaciji se bomo polno odprli vibracijam prihajajočih sprememb. V vodeni meditaciji se bomo odprli novemu. Vse skupaj bo podprto z reiki iniciacijo samozdravljenja in blagoslovom.

Meditacija bo ob zvoki različnih instrumentov.

Ob zaključku bo zvočna kopel z gongom (Špela Kolenc) lahko na stolih ali leže na blazinah.

Priporočljivo je imeti udobna oblačila, podlogo za ležanje, odejo ali spalno vrečo in blazinico za pod glavo ali sedenje, ter steklenico vode. Sprostimo se in se prepustimo blagodejnim vibracijam.

___________________________________________________________

Glasbeni gostje o sebi:

Špelo Kolenc obkrožata dve področji delovanja: umetnost in alternativne znanosti. Po poklicu je profesionalna saksofonistka, opravila pa je tudi izobraževanje za bioterapevte pri Marjanu Ogorevcu. Je ustanoviteljica zavoda Modri lotos, katerega poslanstvo je zavzemanje za celostni razvoj posameznika in družbe.

Med drugim se posveča tudi igranju na tradicionalne inštrumente, tokrat vas bo z didgeridoojem popeljala v svet zemeljskih energij v meditativnem delu pa vključila gong.
Več o njej in o delu zavoda najdete naslovu: www.modrilotos.weebly.com

Miha Kraker » Ukvarjam se z glasbo v obliki skupinskega igranja, raziskovanja zvoka in načinov izraza ter poučevanja. Na delavnici bom zaigral na indijski sitar, flavto na meditativnem delu ter bobnom (djemba, konga) in afriškimi ritmi na prizemljevalnem delu.«

|||::
Vita Center