Karmično samozdravljenje in meditacija na leto 2016

Talita Taber s glasbenimi gosti

Od 18:00-19:30
ODLAGANJE OBREMENITEV STAREGA LETA S KARMIČNIM SAMOZDRAVLJENJEM

Kdor bo želel bolj intenzivno odložiti breme izkušenj starega leta 2015 in predihati čustvene bolečine in spustiti določene vzorce s čiščenjem po metodi karmičnega samozdravljenja… leže v krogu skupine na blazinah in s predihavanjem… Zaključek ob zvokih digiridooja (Špela Kolenc) in šamanskega bobna (Miha Kraker). Potrebna so udobna oblačila, odeja, vzglavnik, podloga za ležanje, steklenica vode.

Zaželjeno je, da se tega dela udeležijo samo tisti, ki imajo že izkušnjo z delavnicam karmičnega samozdravljenja.

od 20.00 do 22:00
NOVOLETNA MEDITACIJA ZA DOBRODOŠLICO NOVEMU LETU 2016

V večerni meditaciji se bomo polno odprli vibracijam prihajočega leta 2016. V vodeni meditaciji se bomo dotaknili vsakega meseca posebej in na tak način začutili poln stik s prihajajočim letom. Vse skupaj bo podprto z reiki iniciacijo samozdravljenja in blagoslovom.

Meditacija bo podprta z zvoki flavte sede na stolih.

Ob zaključku bo zvočna kopel z gongom (Špela Kolenc) lahko na stolih ali leže na blazinah.

Priporočljivo je imeti udobna oblačila, podlogo za ležanje, odejo ali spalno vrečo in blazinico za pod glavo ali sedenje, ter steklenico vode. Sprostimo se in se prepustimo blagodejnim vibracijam.

_______________________________________________________________________________

Glasbeni gostje o sebi:

Špelo Kolenc obkrožata dve področji delovanja: umetnost in alternativne znanosti. Po poklicu je profesionalna saksofonistka, opravila pa je tudi izobraževanje za bioterapevte pri Marjanu Ogorevcu. Je ustanoviteljica zavoda Modri lotos, katerega poslanstvo je zavzemanje za celostni razvoj posameznika in družbe.

Med drugim se posveča tudi igranju na tradicionalne inštrumente, tokrat vas bo z didgeridoojem popeljala v svet zemeljskih energij v meditativnem delu pa vključila gong in flavto.
Več o njej in o delu zavoda najdete naslovu: www.modrilotos.weebly.com

Miha Kraker
» Ukvarjam se z glasbo v obliki skupinskega igranja, raziskovanja zvoka in načinov izraza ter poučevanja. Na delavnici bom zaigral na indijski sitar, flavto na meditativnem delu ter bobnom (djemba, konga) in afriškimi ritmi na prizemljevalnem delu.«

__________________________________________________________________

Prijave sprejemamo najkasneje do1 8.12.2015 na talitaterapija@gmail.com
ali s sms-om: 040 607 190

Kdor bo na obeh delih delavnice, je cena skupne delavnice 35€, udeležba na samo enem delu pa 20€.