Korekcija vida v Celju

nad-708x404 (1)Korekcija vida je telesni proces Access Consciousness, ki nam pomaga pri različnih težavah z vidom. Z nežnim in preprostim dotikom se bomo lahko odprli videnju, vedenju in prenovitvi svojih oči in sposobnosti vida. Vseskozi bi lahko vse videli in vse vedeli, a smo se prilagajali okolici, jo posnemali in skozi življenje zavračali svoje potenciale, nabirali vedno več teže in fiksnih pogledov na življenje. Skozi proces bomo spontano osvobajali sebe, svoje telo in si dovolili zaživeti. Gre za proces na očeh, ki pa vpliva na vse v življenju, saj je vse povezano.

Dovoliti si videti hkrati pomeni dovoliti si vedeti, pomeni biti resnica in pomeni začeti živeti svoje življenje po svoje.

Telesni proces Korekcija vida izboljšuje vid in pomaga pri prenovitvi področja oči in okrog oči, kot so raznorazne poškodbe in učinki staranja. Telo s procesom spomnimo, da se lahko vseskozi spreminja, da ne rabi ohranjati obstoječega stanja, dovolimo mu spremembo in mu pomagamo pri temu.

Na vseh delavnicah telesnih procesov se učimo odpiranja neskončnih možnosti naših teles, kako se osvobajati od realnosti drugih ljudi, kako zaznavati telesa in komunicirati z njimi in kako preiti v boljše sobivanje s svojim telesom.

Proces bomo izvajali v parih. Dobite tudi certifikat za izvajanje telesnega procesa. Ni predpogojev za udeležbo.

Vabljeni na dogodek prebujanja v svet večih zmožnosti, več izbire, več življenja.

Koliko več lahko omogočimo svojemu telesu in sebi? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?

Delavnice vodi Nadja OgrincCertified Access Consciousness Facilitator in  Access Body Facilitator.

Termin: Petek, 29. januar 2016, od 18. – 21. ure
Lokacija: Opekarniša cesta 13a, 3000 Celje
Cena: 60 EUR

Obvezne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število udeležencev omejeno.

Telesni proces Korekcija vida je eden izmed telesnih procesov Access Consciousness.

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 171-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

nad-708x404 (1)