Kristalno-zvočna meditacija: Grlena čakra

Čaka nas čudovito popotovanje po naši peti – grleni čakri, ki je sedež izražanja in komunikacije.

Ko je naša grlena čakra zdrava in pretočna z lahkoto in z ljubeznijo izražamo svojo resnico, naša komunikacija je ljubeča tako do nas kot do drugih prav tako pa vsi strahovi glede sporazumevanja odidejo. Izjemno se tudi povečata naša kreativnost in ustvarjalnost.

Ljudje z dobro delujočo grleno čakro se z lahkoto izražajo in so hkrati tudi dobri poslušalci. Prav tako imajo izjemno sposobnosti učenja in koncentracije ter odprtost za mnenja drugih.

Motnje grlene čakre se kažejo v potrebi po prevladi ali sramežljivosti, zadregah, pomanjkanju poguma za izražanje resnice oz. v strahu pred konflikti, v strahu pred javnim nastopanjem, slabem posluhu in plesnem ritmu, nagnjenost k laganju, pretvarjanju in k skrivnostim. Na fizičnem telesu se pojavi hripavost, zatikanje glasu, jecljanje, težave z grlom (angine, tumorji), ščitnico, požiralnikom…

TEORETIČNI DEL:

V uvodnem – teoretičnem delu bomo dodobra spoznali grleno čakro (kje se nahaja, barvo, na vitalnost katerih fizičnih organov vpliva, kako vpliva na naše čustveno počutje in občutke, katera naša prepričanja so povezana z njo, kaj jo krepi in kaj zavira njeno brezhibno delovanje).

Spoznali bomo tudi kristale, ki so povezani z grleno čakro, na kakšen način podpirajo in zdravijo grleno čakro, kako te kristale uporabljamo, da z njimi dosežemo celovito zdravljenje fizičnega, čustvenega in mentalnega telesa, kako jih čistimo in kako za njih skrbimo.

Prav tako boste izvedeli kateri žarek zdravi, čisti in uravnoveša grleno čakro ter kdo je mojster, ki za ta žarek skrbi.

Nato bo vsak udeleženec izbral (v kolikor imate svoje kristale, vam priporočam, da jih prinesete s seboj) kristal za zdravljenje grlene čakre s katerim bo delal skozi meditacijo (lahko ga bo tudi kupil).

MEDITACIJA:

Meditacija bo potekala ob nežni glasbi in aromaterapiji. Prostor pa bo podprt z močno kristalno mrežo, ki bo učinek meditacije in zdravljenja grlene čakre izjemno povečala.

Meditacija je izjemna tehnika s pomočjo katere sprostimo telo, umirimo um in se popolnoma povežemo s svojim bistvom, to je s samim sabo, svojo dušo in srcem. Namen meditacije ne bo sprostitev (čeprav je to njej čudovit stranski učinek) temveč čiščenje, zdravljenje in uravnovešanje grlene čakre, ki je izjemnega pomena tako za izražanje, komunikacijo, poslušanje, ustvarjalnost kot tudi za zdravje grla, ščitnice, zob, vratne hrbtenice…

Meditirali bomo v prisotnosti kristalov, ki močno krepijo in podpirajo grleno čakro (imeli jih bomo v roki, položili si jih bomo na telo, prav tako pa bo v naši bližini kristalna mreža in obilica kristalov) zato bo učinek meditacije bistveno večji, saj nam kristali omogočijo izjemno hitro in intenzivno povezavo z našim bistvom. Tako lahko hitreje in lažje vzpostavimo meditativno stanje in dostopamo do odgovorov, informacij, idej… ki tiho spijo v nas in čakajo, da se jih zavemo in jih realiziramo.

Vašo dušo bo med meditacijo božal zvok tibetanskih skled. Ker je zvok izjemen zdravilec, bo hkrati razbijal vse naše blokade, zastoje, strahove… in tako zdravil naše fizično, čustveno in mentalno telo.

Da pa bodo kristalno – zvočne meditacije resnično nekaj izjemnega, močnega in predvsem zdravilnega bodo z nami tudi zdravilni žarki in njihovi mojstri.

Kristalno – zvočne meditacije se bodo izvajale cca na 14 dni, in sicer od 4.10. do 15.12.2016. Vsaka izmed njih bo drugačna in hkrati bodo povezane v izjemno celoto, saj bomo zaobjeli celoten sistem čaker, zato je priporočljivo, da se udeležite vseh 7 meditacij.

Termini meditacij in vsebina:

1.12.2016 = tretje oko

  • intuicija,
  • zaupanje vase,
  • vpliva na zdravje oči, ušes, nosa, hipofize…

15.12.2016 = kronska čakra

  • življenjska prepričanja,
  • vrednote,
  • koncentracija,
  • učenje,
  • vpliva na zdravje možganov…

Prav tako boste na meditaciji lahko kupili kristale, eliksirje in orgonite 🙂

 

Cena: 25€ / osebo

Toplo vabljeni na življenjske preobrazbe in preboje s pomočjo zvoka, kristalov, zdravilnih žarkov in meditacije. Meditacije so primerne za vsakogar, tako za začetnike kot tiste, ki redno meditirate.

Obvezne prijave zaradi omejenega števila mesta na meditacij.

Prijave in rezervacije na:
040 416 902
info@angelsarewhispering.com