Kristalno-zvočna meditacija: Sakralna čakra

Čaka nas čudovito popotovanje po naši drugi – sakralni ali spolni čakri, ki je središče ravnovesja in občutkov.

Sakralna čakra je močno povezana z našim delovanjem, ustvarjanjem in učenjem. Vpliva na spolno življenje – kakovost in količino spolnosti, dojemanje lastnega telesa in čustveno doživljanje. Prav tako je v sakralni čakri sedež imunskega sistema in sedež čutnosti. Kako dobro delujoča je sakralna čakra se kaže tudi v kakovosti ljubezni do partnerja.

Človek z dobro delujočo sakralno čakro je čuten, poln veselja do življenja, ustvarjalen, zna uživati in sprejemati druge ljudi.

Motnje sakralne čakre se kažejo kot zaprtost vase, strah pred izgubo nadzora nad drugimi, pred izgubo denarja, partnerja, ne zadovoljujoče spolno življenje (frigidnost, prezgodnje ejakulacije) in vse vrste odvisnosti. Na fizičnem telesu se pojavi revma, bolezni prostate in jajčnikov, debelost, neurejena menstruacija, bolečine v križu…

TEORETIČNI DEL:

V uvodnem – teoretičnem delu bomo dodobra spoznali sakralno čakro (kje se nahaja, barvo, na vitalnost katerih fizičnih organov vpliva, kako vpliva na naše čustveno počutje in občutke, katera naša prepričanja so povezana z njo, kaj jo krepi in kaj zavira njeno brezhibno delovanje).

Spoznali bomo tudi kristale, ki so povezani s sakralno čakro, na kakšen način podpirajo in zdravijo sakralno čakro, kako te kristale uporabljamo, da z njimi dosežemo celovito zdravljenje fizičnega, čustvenega in mentalnega telesa, kako jih čistimo in kako za njih skrbimo.

Prav tako boste izvedeli kateri žarek zdravi, čisti in uravnoveša sakralno čakro ter kdo je mojster, ki za ta žarek skrbi.

Nato bo vsak udeleženec izbral (v kolikor imate svoje kristale vam priporočam, da jih prinesete s seboj) kristal za zdravljenje sakralne čakre s katerim bo delal skozi meditacijo (lahko ga bo tudi kupil).

MEDITACIJA:

Meditacija bo potekala ob nežni glasbi in aromaterapiji. Prostor pa bo podprt z močno kristalno mrežo, ki bo učinek meditacije in zdravljenja sakralne čakre izjemno povečala.

Meditacija je izjemna tehnika s pomočjo katere sprostimo telo, umirimo um in se popolnoma povežemo s svojim bistvom, to je s samim sabo, svojo dušo in srcem. Namen meditacije ne bo sprostitev (čeprav je to njej čudovit stranski učinek) temveč čiščenje, zdravljenje in uravnovešanje sakralne čakre, ki je izjemnega pomena tako za naše medsebojne odnose, spolnost, sprejemanje samega sebe kot tudi za zdravje spolnih organov, sečil, križa, prebavnega trakta…

Meditirali bomo v prisotnosti kristalov, ki močno krepijo in podpirajo sakralno čakro (imeli jih bomo v roki, položili si jih bomo na telo, prav tako pa bo v naši bližini kristalna mreža in obilica kristalov) zato bo učinek meditacije bistveno večji, saj nam kristali omogočijo izjemno hitro in intenzivno povezavo z našim bistvom. Tako lahko hitreje in lažje vzpostavimo meditativno stanje in dostopamo do odgovorov, informacij, idej… ki tiho spijo v nas in čakajo, da se jih zavemo in jih realiziramo.

Vašo dušo bo med meditacijo božal zvok tibetanskih skled. Ker je zvok izjemen zdravilec, bo hkrati razbijal vse naše blokade, zastoje, strahove… in tako zdravil naše fizično, čustveno in mentalno telo.

Da pa bodo kristalno – zvočne meditacije resnično nekaj izjemnega, močnega in predvsem zdravilnega bodo z nami tudi zdravilni žarki in njihovi mojstri.

Kristalno – zvočne meditacije se bodo izvajale cca na 14 dni, in sicer od 4.10. do 15.12.2016. Vsaka izmed njih bo drugačna in hkrati bodo povezane v izjemno celoto, saj bomo zaobjeli celoten sistem čaker, zato je priporočljivo, da se udeležite vseh 7 meditacij.

Termini meditacij in vsebina:

1.11.2016 = solarna čakra

 • strahovi,
 • samospoštovanje,
 • notranja moč,
 • vpliva na zdravje jeter, žolča, želodca, dvanajsternika, tankega črevesa, srednji del hrbtenice, trebušne slinavke…

10.11.2016 = srčna čakra

 • ljubezen – odnos do sebe, odnosi s starši, družino, prijatelji, partnerji,
 • vpliva na zdravje srca, pljuč, reber, ramen, rok…

22.11.2016 = grlena čakra

 • izražanje,
 • komunikacija,
 • poslušanje,
 • ustvarjalnost,
 • vpliva na zdravje grla, ščitnice, zob, vratne hrbtenice…

1.12.2016 = tretje oko

 • intuicija,
 • zaupanje vase,
 • vpliva na zdravje oči, ušes, nosa, hipofize…

15.12.2016 = kronska čakra

 • življenjska prepričanja,
 • vrednote,
 • koncentracija,
 • učenje,
 • vpliva na zdravje možganov…

Prav tako boste na meditaciji lahko kupili kristale, eliksirje in orgonite 🙂

Toplo vabljeni na življenjske preobrazbe in preboje s pomočjo zvoka, kristalov, zdravilnih žarkov in meditacije. Meditacije so primerne za vsakogar, tako za začetnike kot tiste, ki redno meditirate.

Obvezne prijave zaradi omejenega števila mesta na meditacij.

Prijave in rezervacije na:
040 416 902
info@angelsarewhispering.com