Kristalno-zvočna meditacija: Solarna čakra

Čaka nas čudovito popotovanje po naši tretji – solarni čakri, ki je vir osebne moči.

Energetska pretočnost solarne čakre je osnova za uspešno življenje, saj je center samozavesti, samospoštovanja, poguma in zaupanja vase. Tretja čakra je tudi pokazatelj naše samodiscipline, vztrajnosti, potrpljenja, optimizma, in naše zmožnosti sprejemanja intuitivnih odločitev.

Človek z dobro delujočo solarno čakro pozna svoje želje, cilje in potrebe ter jim odločno sledi. Je poln življenjske energije in samozaupanja, je discipliniran, vztrajen, potrpežljiv in sočuten.

Motnje solarne čakre se kažejo kot hiperaktivnost ali šibka volja, pomanjkanje iniciative, odvisnost od drugih ljudi in njihovega mišljenja, nenehen stres, pretirana sramežljivost, slaba disciplina, prevzemanje vloge žrtve in nesposobnost reči ‘ne’. Na fizičnem telesu se pojavijo bolezni želodca in prebavnih organov, slabo delovanja ledvic ali jeter, žolčni kamni, bolezni  trebušne slinavke …

TEORETIČNI DEL:

V uvodnem – teoretičnem delu bomo dodobra spoznali solarno čakro (kje se nahaja, barvo, na vitalnost katerih fizičnih organov vpliva, kako vpliva na naše čustveno počutje in občutke, katera naša prepričanja so povezana z njo, kaj jo krepi in kaj zavira njeno brezhibno delovanje).

Spoznali bomo tudi kristale, ki so povezani s solarno čakro, na kakšen način podpirajo in zdravijo solarno čakro, kako te kristale uporabljamo, da z njimi dosežemo celovito zdravljenje fizičnega, čustvenega in mentalnega telesa, kako jih čistimo in kako za njih skrbimo.

Prav tako boste izvedeli kateri žarek zdravi, čisti in uravnoveša solarno čakro ter kdo je mojster, ki za ta žarek skrbi.

Nato bo vsak udeleženec izbral (v kolikor imate svoje kristale vam priporočam, da jih prinesete s seboj) kristal za zdravljenje solarne čakre s katerim bo delal skozi meditacijo (lahko ga bo tudi kupil).

MEDITACIJA:

Meditacija bo potekala ob nežni glasbi in aromaterapiji. Prostor pa bo podprt z močno kristalno mrežo, ki bo učinek meditacije in zdravljenja solarne čakre izjemno povečala.

Meditacija je izjemna tehnika s pomočjo katere sprostimo telo, umirimo um in se popolnoma povežemo s svojim bistvom, to je s samim sabo, svojo dušo in srcem. Namen meditacije ne bo sprostitev (čeprav je to njej čudovit stranski učinek) temveč čiščenje, zdravljenje in uravnovešanje solarne čakre, ki je izjemnega pomena tako za naše samospoštovanje, notranjo moč, samozaupanje kot tudi za zdravje jeter, žolča, želodca, tankega črevesja…

Meditirali bomo v prisotnosti kristalov, ki močno krepijo in podpirajo solarno čakro (imeli jih bomo v roki, položili si jih bomo na telo, prav tako pa bo v naši bližini kristalna mreža in obilica kristalov) zato bo učinek meditacije bistveno večji, saj nam kristali omogočijo izjemno hitro in intenzivno povezavo z našim bistvom. Tako lahko hitreje in lažje vzpostavimo meditativno stanje in dostopamo do odgovorov, informacij, idej… ki tiho spijo v nas in čakajo, da se jih zavemo in jih realiziramo.

Vašo dušo bo med meditacijo božal zvok tibetanskih skled. Ker je zvok izjemen zdravilec, bo hkrati razbijal vse naše blokade, zastoje, strahove… in tako zdravil naše fizično, čustveno in mentalno telo.

Da pa bodo kristalno – zvočne meditacije resnično nekaj izjemnega, močnega in predvsem zdravilnega bodo z nami tudi zdravilni žarki in njihovi mojstri.

Kristalno – zvočne meditacije se bodo izvajale vsakih 14 dni, in sicer od 29.9. do 13.12.2016. Vsaka izmed njih bo drugačna in hkrati bodo povezane v izjemno celoto, saj bomo zaobjeli celoten sistem čaker, zato je priporočljivo, da se udeležite vseh 7 meditacij.

Termini meditacij in vsebina:

Torek, 15.11.2016 = srčna čakra

 • ljubezen – odnos do sebe, odnosi s starši, družino, prijatelji, partnerji,
 • vpliva na zdravje srca, pljuč, reber, ramen, rok…

Četrtek, 24.11.2016 = grlena čakra

 • izražanje,
 • komunikacija,
 • poslušanje,
 • ustvarjalnost,
 • vpliva na zdravje grla, ščitnice, zob, vratne hrbtenice…

Četrtek, 8.12.2016 = tretje oko

 • intuicija,
 • zaupanje vase,
 • vpliva na zdravje oči, ušes, nosa, hipofize…

Torek, 13.12.2016 = kronska čakra

 • življenjska prepričanja,
 • vrednote,
 • koncentracija,
 • učenje,
 • vpliva na zdravje možganov…

Toplo vabljeni na izjemna zdravljenja, življenjske preobrazbe in preboje s pomočjo zvoka, kristalov, zdravilnih žarkov in meditacije.

Meditacije so primerne za vsakogar, tako za začetnike kot tiste, ki redno meditirate.

Cena: 25€ / osebo

Obvezne prijave zaradi omejenega števila mest na meditaciji

Prijave in rezervacije na:
040 416 902
info@angelsarewhispering.com

|||::
Vita Center