Kristalno zvočne meditacije z Nadangeli, Mojstri in Vodniki!

  • kristalne posode
  • kristalne piramide
  • himalajske pojoče posode
  • kristali
  • nadangeli in angeli
  • mojstri in vodniki

Če želimo izpolniti obljube, ki smo si jih dali kot duši, še preden smo prišli na ta planet, moramo izklopiti ves hrup in si prisluhniti v tišini, saj le takrat slišimo našo dušo. V tišini našega sveta dobimo tako odgovore za vse izzive, s katerimi se soočamo vsak dan, kot tudi usmeritve, saj nas naš notranji glas spodbuja, da si končno začnemo zaupati in si podarimo vse, kar potrebujemo.  Ko odkrivamo skrivnosti svojega srca, spoznamo, da smo postali delček Srca Življenja. Čas je, da se zavemo, da je naš namen le eden: da izpolnimo sami sebe.

Kot je zapisal Kahlil Gibran:
Ne recite: »Našel sem resnico,« marveč: »Našel sem drobec resnice.«
Ne recite: »Našel sem pot duše,« marveč: »Našel sem dušo, ki gre svojo pot.«
Kajti duša potuje po vseh potih.
Duša ne potuje po eni črti, tudi ne raste kakor trst.
Duša se odpira kot lotos s tisočerimi cvetnimi listi.

Naše življenje je naše lastno potovanje in, kljub vsej pomoči ki nam je na voljo, se moramo nanj podati sami. Vsa naša dejanja vplivajo na to, kaj bomo postali, kam bomo šli in kaj bomo v kozmični prihodnosti. Ta trenutek, prav sedaj, ni ničesar, kar bi bilo bolj pomembno kot osebno duhovno delo in zdravljenje.

Na meditacijah se boste s pomočjo zvena kristalnih inštrumentov, himalajskih posod in kristalov povezovali z Vodniki, Angeli, Nadangeli in Mojstri, saj bomo ustvarilipogoje, ki vam bodo omogočili srečanje z njimi. Zaradi ljubečega vodstva in s podpore Bitij Svetlobe se boste naučili, kako prepoznati glas nebes in ga ločevati od ega.

Na vsaki meditaciji bomo delali s kristali in Bitji Svetlobe, ki jih bo skupina v tistem trenutku najbolj potrebovala. V podporo skupini bo tudi kristalna mandala, ki bo v prostoru postavljena na dan dogodka, skladno z navodili vodnikov. Z nami bodo:

  • Nadangeli: Mihael, Rafael, Raziel, Haniel, Jofiel, Metatron, Gabriel, Raguel, Raziel, Jeremiel, Kamuel, Azrael, Uriel, Zadkiel in Sandalfon
  • Mojsteri: Buda, Jezus, St. Germain, Lady Nada, Hilarion, Maha Chohan, Kuthumi, Djwal Khul, El Morja, Serapis Bey, Lady Portia, Quan Jin

Kristalno zvočne meditacije so namenjene vsem, ki želijo poglobiti svoje duhovno delo, sprostiti blokade preteklosti in aktivno stopiti na pot svoje duše. Zven pojočih himalajskih posod, kristalnih skled in piramid bo ustvaril zvoke, ki vas bodo ponesli v svet sproščenosti, lahkotnosti, mirnosti, harmonije in zadovoljstva.

Vsak udeleženec prejme:
– osebno sporočilo Kristalnega Kraljestva

Meditacije so primerne tako za začetnike, kot tudi za tiste, ki jim meditacija predstavlja dnevno duhovno prakso. Lahko se udeležite celotnega sklopa meditacij ali le posameznega dela.

Izjemno posebne meditacije, kjer gre za uporabo kristalnih skled, kristalov, kristalnih piramid in himalajskih posod

Kristalne sklede so narejene iz zdrobljenega čistega naravnega kvarca pri temperaturi okoli 4000 °C in ustvarjajo čiste tone C, D, E, F, G, A, B, ki ustrezajo telesnim energetskim centrom (čakram). Zvok, ki ga ustvarijo kristalne posode in piramide, prodre globoko v jedro vseh tkiv našega telesa. Naše telo zato zavibrira na frekvenco tonaposode,začutiharmonijo in se zato  obnavlja. Istočasno pa omogoča doživljanje višjih nivojev zavesti, saj se zvok prenese tudi v možgane, ki se uglasijo z božansko zavestjo. Kristal kvarc vsebuje celoten svetlobni spekter, v njem lahko vidimo mavrico.Ker je vse kristale moč programirati, lahko to storimo tudi glasbo kristalnih posod in piramid Zven kristalnih inštrumentov tako poslušalce obogati s čisto svetlobo in iskrenim namenom.

Kristali so učinkoviti zdravilni pripomočki, ki lahko spodbudijo (vašo)duhovno zdravilno moč. Ko nas obdajajo ali pa ko smo z njimi povezani, občutimo njihove vibracije, ki pripomorejo k našemu telesnemu, čustvenemu, mentalnemu in duhovnemu ravnovesju. Kristali nam omogočijo zavedanje in odprejo možnosti, da lahko preobrazimo vsako področje našega življenja, če to želimo. Preko njih pa lahko dobimo tudi globoka sporočila, ki v nas sprožijo občutke sreče in miru.

Kristalne piramide so izdelane iz kristala kremena (SiO2). Tudi v človeškem telesu so prisotne kremenove spojine, ki se vežejo na proteine, maščobe in tekočine. Ko z igranjem na inštrument zvok kristala pride v resonanco s frekvenco kremenovih spojin v telesu, to povzroči ugoden učinek na počutje ljudi. Piramidna oblika inštrumenta, zdravilni učinki kremena (krepi imunski sistem, prinaša sprostitev in odpravlja strah) in vibracija kristalnih palic omogoča povsem novo izkušnjo z zvokom, saj se zagotavlja dolgotrajen energetski zven. Kremen (čisti kvarc, gorski kristal, kamena strela) zaradi svoje čistosti vsebuje cel svetlobni spekter barv, zato njegov zvok neguje vsakega s čisto svetlobo, dušo napolni z zvezdami, krepi duhovno zavest, stopnjuje proces duhovnega prebujanja in harmonizira energije.

Himalajske posode širijo svoj čudoviti zvok, ki je uglašen z zvokom čaker, v telo in avro telesa. Zvok doživljamo tudi fizično, saj se razširja v vsako celico našega telesa. Vsaka naša celica se tako napolni z informacijo tega zvoka, ki v sebi nosi vibracijo sreče, zdravja, miru in harmonije, zato se nam zdi, da smo zgradili most do neskončnosti.

 

|||::
Tbilisijska 83a, Ljubljana, Slovenia