Kvantna Transmisija- Brezplačni skupinski energetski prenos

4-dnevni aktivni transmisijski prenos vsak prvi in tretji torek v mesecu

Kvantna Transmisija- Brezplačni skupinski energetski prenos na daljavo vsak drugi in četrti torek v mesecu od 22:00 do 22:15 

Kaj je Kvantna Transmisija in kaj lahko pričakujem?

Kvantna Transmisija je energetski prenos, ki  pomaga pri dvigu zavesti in v posamezniku prebuja harmonijo in ravnovesje. Transmisija se istočasno odvija na fizični, čustveni, mentalni, psihološki in duhovni ravni. Energija deluje tam, kjer je najpotrebnejša. Energetski prenos je tako popolnoma usklajen s potrebami posameznika, tako da vsak dobi to, kar v danem trenutku  za svoj razvoj najbolj potrebuje.

Kvantna Transmisija je celosten in integralen pristop, saj so v njej združene učinkovite metode in pristopi, ki so nadgrajeni na učinkovit način.

Kvantna Transmisija v svojem delovanju ni selektivna. Pomaga vsem in vedno. Za njo ni »lahkih« ali »težkih« okoliščin ali stanj. Energija gre tja, kjer je najpotrebnejša in podpira sam proces prebujanja notranjih  potencialov in samozavedanja. Transmisija nima nobenega verskega ali religioznega predznaka.

Kvantna Transmisija je prenos čiste zavesti brez konceptov in ideologij.

Transmisija deluje tudi v primeru, če v njo ne verjamete. V praksi se je pokazala odlična pri reševanju čustvenih in psiholoških problemov, pri osvobajanju od travm, brez da bi jih bilo potrebno ponovno podoživljati. Veliko posameznikov poroča tudi o širitvi zavesti, doseganju notranjega miru in o postopni deidentifikaciji od svojega fizičnega telesa. Veliko posameznikov poroča tudi o širitvi zavesti, poglobitvi meditacije, doseganju notranjega miru in o postopni deidentifikaciji od svojega fizičnega telesa. Omogoča vzpostavljanje nemotenega pretoka življenjske energije, kar se odraža v izboljšanju telesnega počutja in doživljanju sreče, povišana energija pa življenju vrača vedrino in optimizem.

KVANTNA TRANSMISIJA  deluje pri:

– doseganju popolnega notranjega miru

– globoki prenovi  na podzavestni ravni

– osvobajanju od omejujočih vzorcev, prepričanj in identifikacij

– aktiviranju energetskih sposobnosti telesa

– doživetju svoje dušne-duhovne esence

– širjenju zavesti

– dvigu v dimenzije svoje večne biti

– osvobajanju od ponavljajočih se karmičnih vzorcev

– doživetju življenja kot čiste, brezpogojne radosti

– čustveni in mentalni transformaciji

– duhovnem prebujanju

Kdo izvaja Kvantno Transmisijo?

Kvantno Transmisijo vodi in izvaja Grega Gregorec, ki je tudi avtor same metode.

Ali izvajate tudi individualne Transmisije?

Nekateri me sprašujete tudi glede možnosti izvajanja individualne Transmisije. Možno je tudi individualno izvajanje Transmisije, ki se izvaja na dogovorjenem obisku ali na daljavo ob določeni uri. Individualna Transmisija je  bolj usmerjena in osredotočena na posameznika kot skupinska transmisija.

V skupinski transmisiji se dogaja prenos s pozameznika na skupino in obratno, pri individualni transmisiji pa gre bolj za zgoščeno delovanje. Za več informacij me lahko kontaktirate.

Kako sodelovati v Kvantni Transmisiji?

Prijavite se preko e-pošte. Sama prijava velja samo za aktualno torkovo transmisijo. Vsak teden se je potrebno sproti prijavljati. Prijave se sprejemajo za vsako torkovo transmisijo posebej, najkasneje do 20.00 ure vsak torek .

S prijavo preko e-pošte kvantna.transmisija@gmail.com sodelujete v aktualni torkovi transmisiji (sporočila o prejetju prijave več ne pošiljam, razen posameznikom, ki se prijavijo čisto na novo). Če poznate koga, ki sodeluje in to obvestilo ne pride do njega, bi prosil, da ga o tem obvestite.

V času transmisije je najbolje, da najdete miren prostor, se namestite v udoben položaj, leže ali sede in da ste čim bolj sproščeni.  V času transmisije opazujte svoje telo, občutke in tok misli. Oči imate lahko zaprte. Ni nobene potrebe, da bi bili preveč koncentrirani.

Kar je potrebno je, da se prepustite in opazujete. Med samo transmisijo vam ni potrebno ničesar spreminjati ali menjati.

Karkoli se pojavi med transmisijo ( misli, čustva, slike, telesne senzacije) ali se ne pojavi- vse to popolnoma odgovarja potrebam posameznika v danem trenutku. Gre za popolno sprejemanje tega, kar se dogaja v danem trenutku.

Priporočljivo je, da si pred začetkom Transmisije vzamete nekaj časa za sproščanje in tišino, da se čim bolje pripravite na samo sprejemanje pretoka čiste zavesti. Posamezniki poročajo, da se na ta način izkušnja Transmisije še poglobi in intenzivira.

Pogoj za udeležbo na Transmisiji je polnoletnost.

Svojo izkušnjo v Transmisiji je priporočeno tudi opisati, tako, da imam povratne informacije, ki se marsikdaj pokažejo kot zelo koristne.

Prijave sprejemamo preko e-pošte:  kvantna.transmisija@gmail.com

http://www.slohipnoterapija.org/kvantna-transmisija

|||::
slovenia