Literarni večer s knjigo “Po poti mojega Srca” in predstavitev delavnic

Kraj: Veliki Gaber, Knjižnica Pavla Golie Trebnje, Izposojevališče Veliki Gaber, Veliki Gaber 90
Datum: 25.03.15 ob 19.00 uri

»Pripovedi. Drugačne. Napolnjene z nebesno modrino, čutno globino. Strastjo in romantiko. Drznostjo. Ovite v ogrinjalo božanskega nektarja.
Naj govorijo. Tiho šepetajo. Ljubeče dajejo. Čutno objemajo. Bogato obdarujejo. Pogumno odstirajo tančice resnice. Veličastno izmojstrijo. Nežno bodrijo. Strastno plešejo. Dehteče cvetijo. Omamno ljubijo.«

Povabite svoje srce v Veliki Gaber na druženje s strastnimi besedami iz knjige “Po poti mojega Srca” avtorice Milene Matko ter na predstavitev delavnic “Pot srca”. Večer bo povezovala Tina Husu, z lepoto moških glasov pa ga bodo popestrili člani Moškega pevskega zbora Dob (Šentvid pri Stični).

Milena je v knjigi “Po poti mojega Srca” zbrala 313 zgodb ljubezni in moči, za 6 dni v tednu, skozi vse leto. Prisluhnimo energetsko močnim zgodbam njenega srca, ki jo oblikujejo ter brusijo do najvišjih oktav lepote in radosti ter se s svojo energijo ljubeče dotaknejo bralčevih src.

V življenju se nam pogosto dogaja, da ne moremo v polnosti zaživeti, objeti sebe, svojih bližnjih in življenja samega. Vzroki so v nas samih, v odnosih, ki so nas ranili, v občutkih, ki smo jih potlačili, v napačnih odločitvah, ko nismo prisluhnili svojemu srcu in sledili lastnim željam. Pomembno je, da se s tem soočimo, pogledamo resnici v oči, spustimo težo odvečne prtljage in se zavemo, kdo smo, zakaj živimo in kaj je naše poslanstvo. S pomočjo delavnic »Pot srca« dobimo odgovore na vprašanja, ki se pojavljajo v našem srcu, razrešimo stiske, pogledamo vzroke in sprejmemo najboljše odločitve.

Vstop prost. Srčno vabljeni na večer čarobnosti.