Luč duše v soboto, 21. maja ob 17h – Eko točka v Dekanih – Jedrna celična preobrazba

Ena najpomembnejših stvari v življenju je biti povezan sam s sabo, s svojimi notranjimi lastnostmi in od tam odsevati svoje želje, hotenja. Ko delujemo od tu, ni nobene ovire, da si ne bi zaupali in sledili svojim odločitvam. Če pa je naša zaznava preveč usmerjena na to, kar nam narekuje svet, pa se kaj hitro zaplete-mo v njegove namene. Pričnemo dvomiti v sebe, to kar storimo ali počnemo ni nikoli dovolj dobro za nas, sram nas je, strah, tudi zbolimo lahko…

Luč duše

Delavnica Celičnega zdravljenja & jedrne preobrazbe

Na delavnici Luč duše se bomo povezali s svojim lastnim jazom, s svojo lastno prisotnostjo in našo lastno naravo in med tem, ko bomo to storili bomo ves čas delavnice komunicirali z njo, se učili skozi komunikacijo z njo zdraviti sebe in druge, vedno bolj pa bo tudi začela govoriti z nami in nam razkrivati svoje potenciale ter nas začela usmerjati v ustvarjanje lastnega sveta skozi sebe.

Kdaj bo delavnica in cena:

Sobota, 21.05. od 17-20h: 25€

Individualna terapija traja 60 minut in stane 60 €.
(za individualne srečanje je potrebna predprijava)

Kje bo delavnica:
Eko točka ob Parenzani; Dekani; Koper

Prijave na tomaz.flegar@gmail.com oz. na 041 890 078.
Več informacij o Tomažu Flegarju in njegovem delu najdete na www.tomazflegar.si

Kaj je?
Celično zdravljenje in jedrna preobrazba je oblika energetsko-telepatskega zdravljenja, kjer telo zapuščajo stari vzorci razmišljanj, čustvovanja, obnašanja, ki so povezani bodisi s sedajšnjimi ali preteklimi oz. življenji naših prednikov, telesa udeležencev pa zapuščajo krči, zakrčenost, otopelost, bolezni, obolenja. Udeleženci delavnic so po zaključku lažji, olajšani preteklosti, nemalokrat pa se jim spremeni način obnašanja in delovanja v zasebnem življenju in družbi.
Sprememba
Vsak človek, ki stopi v zdravilni prostor, ki je napolnjen z zdravilno energijo preobrazbe, ga zapusti drugačen. Same priprave na delavnico se na duhovnem nivoju začnejo že nekaj dni pred delavnico in tisti, ki so pripravljeni lahko že pred samim pričetkom doživljajo spremembe tako v čustvovanju kot mišljenju nekaj dni pred delavnico. Seveda pa se sam proces ‘čiščenja’ in opuščanja preteklosti ne konča na sami delavnici, saj se proces v vsakem posamezinku odvija še nekaj dni po delavnici.
Pričevanje
…tko jasne misli oz dane v pravih trenutkih. Sem imela sestanek prejšnji teden v slubži in sem imela super predstavitev angleščine in kako jo izvajam, sem dobila noro idejo kaj naj rečem in govorim. Noro se mi spet odvija komunikacija z universom in pokojnimi, bolj jasno jih čutim in bolje slišim, čeprav sem še čisti fish se počutim da mi gre. Manj sem živcna in nervozna, pa tudi v danih trenutkih mogoče ne odreagiram kot bi včasih, prav premislim kaj bom rekla in si mislila…
Ko govorimo o zdravju se pogovarjamo o celotnem bitju, ne samo o tem, da je naše telo kolikor toliko v redu.
O Tomažu
Tomaž Flegar je Duhovni učitelj in zdravitelj. Učenja in resnice, ki prihajajo skozi njega pomagajo v udele-žencih njegovih delavnic sproščati in izpuščati stare travme, čustvene blokade, stare skupke misli, predvsem pa človek začne postajati vedno bolj to kar on je, kar mu omogoči, da začne ustvarjati izkušnje in dogodke, ki ga peljejo k temu, kar si v življenju želi.
Kaj še počne?
i Duhovna preobrazba
i Zdravljenje zemlje
i Kreacija Zdravilnih točk
i Čiščenje prostora
Novost
i Terapije preko Skype-a