Manjkajoči košček, EFT delavnica

Dragi privrženci in izvajalci EFT tehnik!

Že dolgo me spremlja misel, da so EFT tehnike nesporno učinkovite, rezultati pa se včasih kar izmikajo in kljub vztrajnosti niso taki, kot bi si jih želeli. Med tapkanjem lastnih težav so v obupu popustili moji obrambni mehanizmi in tapkanje je šlo po malo drugačni poti. Zadnje leto testiram ta “moj” pristop in daje čudovite rezultate.

Vabim vas na delavnico, kjer bom predstavila svoje poglede in izkušnje s tapkanjem tega, kar mi/nam je bilo skrito, pa vendar je zelo očitno. Pozornost bomo usmerili na odnose. Pridobljeno znanje boste lahko uporabili pri tapkanju lastnih težav in pri delu s strankami.

Vabljeni v petek, 11. 12. 2015, ob 16.00 uri popoldne na delavnico:

MANJKAJOČI KOŠČEK,

ki bo v predavalnici ŽAREK, Brezje pri Grosupljem 75a

Čas trajanja 4 ure. Prispevek 50,00€. Obvezne predhodne prijave do 9. decembra na: 040 516 280, berta.rebol@gmail.com. Delavnica bo izvedena, če bo dovolj prijav. Razmišljam, kaj je še možno, in se veselim srečanja z vami.

Lep pozdrav,

Berta Rebol,

Notranja harmonija s.p., učiteljica, izvajalka eft, access bars in zdravljenja s ponovno povezavo

PS: Ime delavnice ni v nobeni povezavi s knjigo Manjkajoči košček, čeprav obe govorita o odnosih.

O MENI: Sem učiteljica razrednega pouka na OŠ Dekani. Imam 25 let delovnih izkušenj in zadnjih 5 let pri svojem delu uporabljam EFT (Emotional Freedom Techniques) ali Tehnike čustvenega osvobajanja. Na kratko rečemo tudi tapkanje.

Sodelovala sem pri nastanku diplomske naloge na Pedagoški fakulteti Tehnika doseganja čustvene svobode (EFT) in reševanje konfliktov v 3. razredu (http://pefprints.pef.uni-lj.si/1590/). Udeležila sem se mednarodne konference Eduvision s prispevkom Načrtna in sprotna uporaba EFT tehnike za razvoj osebne integritete in samospoštovanja (http://eduvision.si/Content/Docs/Zbornik%20prispevkov%20EDUvision%202013_splet.pdf).

Sem soavtorica knjige Kako je EFT spremenil moje življenje – in lahko tudi vaše (http://www.pasadena.si/knjiga/102407/).

O svojem delu pišem blog http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/.

S pomočjo EFT tehnik sem postala boljša učiteljica, mama, žena … Občutek, da lahko pomagam sebi in drugim v čustvenih stiskah mi daje občutek miru in moči. Zaradi pozitivne lastne izkušnje želim to znanje predati tudi drugim.