Meditacija PORTAL 12/12: 12 SVETIH ŽARKOV SVETLOBE

Lepo vabljeni na čarobno sobotno meditacijo aktivacije 12 Svetih Žarkov, kjer bomo sidrali božansko zavest, se uskladili s svoji višjim jazom ter aktivirali svoj polni potencial. 12 Svetih Žarkov je energija, ki nam omogoča transformacijo in dvig zavesti delovanja prav na vseh nivojih našega bivanja. Vse od čistega materialno-fizičnega nivoja, pa vse do našega izvora.
Kaj pomenijo Sveti Žarki?

12 Svetih Žarkov je darilo Stvarnika in predstavlja čisto Božansko prisotnost. Vsak žarek predstavlja posamezni vidik Stvarnikove esence. Moč dela z žarki je izjemna in nam lahko globoko preoblikuje življenje ter izboljša duhovno razumevanje. Sveti Žarki nam nudijo podporo in zdravljenje na poti v Svetlobo.

Mi smo energija in vse okoli nas predstavlja vibracijo energije. Barvni Žarki, ki so prisotni na našem planetu odsevajo stopnjo zavedanja in vibracije naše kolektivne zavesti. Ta vibracija je še do nedavnega temeljila na osnovi sedmih osnovnih barv mavrice, ki v tridimenzionalnem svetu v katerem živimo, predstavlja osnovo naše vibracije. Ker je naša zavest lahko zaznala le sedem temeljnih barv je naš planet lahko doseglo le 7 Svetih Žarkov. Zato tudi v našem telesu deluje samo sedem energijskih centrov (čaker). Ko smo začeli prehajati v Novo dobo ter višati vibracijo zavesti, smo omogočili še dodatnim 5 žarkom, da so dosegli naš planet. Višja vibracija omogoča Božanski svetlobi, da vstopi v naš obstoj, zato smo z dvigom zavesti zaznavanje prvotnih 7 žarkov razširili na 12 žarkov. Z vsakim korakom bližje Zlati dobi, postajajo ti žarki bolj intenzivni in nam omogočajo, da posegamo po novih informacijah in se uglasimo s Svetlobo.

Božanski žarki delujejo preko vsakega živega bitja, če so to zavedamo ali ne. Ko spoznamo žarke glede na njihovo delovanje, nam to znanje lahko predstavlja izjemno orodje, ki nam omogoča, da lahko presežemo vse omejitve naše zemeljske zavesti, ter se združimo v Enost.

Osvobodite se omejujočih spon kroga življenja ter se ponovno združite z neskončnim aspektom vaše Duše in vaše izvorne energije. Prepoznajte svoj dušni žarek, aktivirajte svoje darove ter uresničite svoj Dušni namen. S sidranjem Božanskih žarkov na naš planet imamo izjemno možnost zavestno aktivirati pot k Svetlobi, ki nas vodi so izpolnitve našega Božanskega potenciala.