Meditacija preBoj ob spomladanskem enakonočju in mrku

meditacija-preboj-2016-1Vabljeni na veliko meditacijo s Shano preBoj ob spomladanskem enakonočju in mrku

v sredo, 23.3.2016 ob 18h
Kristalna palača, BTC City, Ljubljana

Shanina gostja večera bo Mojca Morya Malek – Gongmuse

Skupaj bosta na večer mrka soustvarili Preboj skozi vodeno meditacijo pojočih posod, zvokov gonga in glasbil… sledila bo Aktivacija naše galaktične DNK in kozmičnega spomina, od kod prihajamo in kam gremo.

Večer posvečen Svetlobi…

Ob pomembnih prehodih, kot sta enakonočje ali solsticij, se odpirajo tako imenovana dimenzijska vrata ali Zvezdni Portali. Takrat so energije na Zemlji še posebno zgoščene in posledično naklonjene, da se lažje in hitreje povežemo s sabo in s svojim duhovnim izvorom znotraj nas. To je čas namenjen delu na sebi, meditaciji in ozaveščanju nepredelanih vsebin… čas, ko uravnavamo kompase.

shana-1Spomladansko enakonočje predstavlja tudi »uraden« začetek leta, ki mu vlada planet Mars. Arhetipsko je Mars bog vojne, akcije in sile… tako se bo v tem času vse kar je v vas, tako dobro kot slabo, pognalo v tek. Z 21. marcem, pa se začne tudi vladavina Boginje Ostare in nadangela Mihaela, ki je povezan z občutkom varnosti in zaščite. Dan bo iz dneva v dan daljši, v vas pa se bo prebujala želja po prenovi, obnovi, ljubezni, rasti in cvetenju. Zdaj bo čas, ko bo energija najBolj usmerjena k poMoči.

Ker pa je letos tudi leto preBoja, bo sprožilec vseh notranjih vprašanj in bojev, ki se bodo vili v tem času, prav marčevski mrk. Poglejmo zakaj…

…Mrk je čas za pogled navznoter, za zdravljenje, za odpuščanje in prestrukturiranje.

Ker se druga aktivacija na karmični osi dogaja na osi: Devica, realno – Ribi, iluzija, bo čas Resnice v ospredje pripeljal, kaj je resnično Realno v vašem svetu. Sončev mrk, ki bo 9. marca, bo aktiviral prihodnost in vsa vaša vprašanja v zvezi »kako želite, da bi bilo« in vas soočil s Pričakovanji, s katerimi se boste takrat ukvarjali v svojem življenju. Proces bo zelo aktiven, kajti en del vaših iluzij in »rožnatih« predstav o odnosih in o življenju, se bo neusmiljeno srečal z drugo platjo – z realnostjo, ko boste zmožni spregledati in se pomiriti s preteklostjo, z neustreznimi vzorci in karmičnimi dolgovi, ki jih še niste razrešili. Prav 23.marca boste znotraj sebe »trčili«, zgodil se bo preBoj… lunin mrk bo sprožilec, ko se bosta srečala v Trenutku prebujenja »tukaj in zdaj«, Preteklost in Sedanjost, Svetloba in Tema/senca… vnel se bo Boj, globoko znotraj vas bo vrelo vprašanj… na katera ne boste dobili odgovorov… zbujali se bodo strahovi… vedno več bo dvomov o Resnici, kdo sploh ste. Pod drobnogledom bo dilema: vse kar »so vas naučili« in kar »so gola dejstva« tukaj in zdaj, kaj je Res? In zdaj… kaj zdaj? Kaj bo preVladalo, kaj boste izBrali in koliko boste dopuščali, da vas pretekli neustrezni programi družbe še vedno vodijo naprej.

Kaj je Resnica in kaj je Resnično v vašem svetu?

Je svet v katerem živimo Resničen? Kaj sploh je »naš svet«? Poznate Resnico, o tem kdo smo, od kod prihajamo? Si upate odstreti tančico in za Trenutek prisluhniti o drugačnem pogledu, o nastanku sveta, ki so nam ga morda »prikrili« in zamolčali?

Ta večer po poseben… bo posVečen večer, ko vam bo nekaj tančice in Resnice o Svetih tega sveta odstrla Shana. Večer kot ga še ni bilo, kajti Shana bo spreGovorila.

Dotaknila se bo Skrivnosti, spregovorila o Matrici, o Vladarjih svetlobe in teme in če je vse tako kot »je zgoraj, tudi spodaj«, bo nekaj besed namenila tudi o »izvoru«, do kam sega vaš spomin, kdo ste in od kod prihajate. Spregovorila bo na kratko tudi o planetarni zgodovini, Atlantidi, Lemuriji, o tem kar ste morda slišali ali prebrali o nastanku Zemlje… o Luni, o ozvezdjih in zvezdah, kot so Sirius, Regulus, Plejade… o velikih umih prejšnjega stoletja in o Resnici o nastanku človeka… si upate prisluhniti? Potem se vidimo… kajti…

Zdaj bo idealni čas, saj z letom 2016, vstopamo v 5-letni cikel Velike transFormacije, ko se bo usoda sistema, kot ga poznamo poRušila… čas bo, da stvari v svojih življenjih poženete v akcijo, da se spomnite in prebudite svoj Pravi del Jaz, resničnega sebe in pokažete, kaj je vaša resnična življenjska misija… skozi fokus, akcijo in realizacijo.

Čas bo, da se postavite zase, da naredite preboj in se premaknete iz teme v svetlobo, vse bližje k Resnici.

Čas mrka bo in zato bo to posvečen večer, ki ga bomo izkoristili nam v prid, da ideje o katerih smo razmišljali posejemo in spravimo v življenje; kajti, to bo čas Preboja in aktivni čas Boja, da prevlada v nas in v svetu okoli nas, Svetloba, Eno in Resnica.

Če ste dovolj drzni, radovedni in odprti za novo,… no, če so se vas besede dotaknile… potem ste vabljeni, da se nam pridružite na Potovanju skozi preBoj.

Na koncu večera sledi vodena, velika ekskluzivna meditacija… »aktivacija galaktične DNK«, z zvočno kopeljo planetarnega gonga, pojočih skled in glasbil, ki jih bo za nas igrala, gostja večera, mojstrica in zvočna muza, Mojca Malek Morya.

Na meditacijo prinesite steklenico ali plastenko pitne vode.

Gostja večera… Mojca Morya Malek – GongmuseMojca Morya Malek

“Igranje gonga je Ljubljenje s stvarstvom”

Zvočna terapevtka in umetnica, predana širjenju blagodejnega zvoka planetarnih gongov, pojočih posod in glasu polnih 13 let, s poučevanjem in nastopanjem po Evropi, ZDA, Kitajski, Taiwanu, Hong Kongu, Australiji, Novi Zelandiji, v Dubaju….

Prejemnica mnogih priznanj za umetniške nastope in koncerte,
stvariteljica Meridijanske zvočne masaže s pojočimi posodami, katero je razširila mnogim stotinam ljudi po svetu.

O svoji strasti do svetega zvoka:

Hafiz pravi:
“Potovali bomo daleč, za Ljubezen. Vsako gibanje je znak, da smo Žejni”.

Tako potujem jaz daleč… po Starodavne Pojoče Sklede. V odmevu vse prežemajočega Om Mani Padme Hum in v Ljubezni z Vsem kar Je, se predajam poslušanju skled, čutenju njihovega vibracijskega izročila.
Vsak dan blagoslovim s Posvetitvijo Resnici in prosim za vodstvo v izboru pojočih posod,
katerim je namenjeno iti v Svet in aktivno služiti transformaciji Zavesti Človeštva, celotnega Življenja ljubljene Zemlje in širšega Stvarstva.
Sladka je, ta Predanost. In hkrati polno Prisotna, Odgovorna, Budna.

&

“Z vibracijsko močjo glasu vstopam v sveto matrico, iz katere izhaja vse življenje.
Dopustim, da se zliva skozme ter soustvarjam čudeže.”

&

” Igranje gonga je Ljubljenje s stvarstvom”

PRIJAVE: www.MyChi.si
Izpolnite prijavni obrazec in vplačajte znesek na TR. Ob prijavi prejmete na svoj e-mail prijavno številko na vaše ime, s katero se na meditaciji registrirate.

Svoje mesto na dogodku si zagotovite z vplačilom na TR!

Cena vstopnice: 25€

Nakazilo:
Fortunas d.o.o., Tacenska cesta 121a, Ljubljana / NI zavezanec za DDV
IBAN: SI56 0201 3025 3762 198 pri NLB
Namen: Meditacija preBoj
Sklic: 00 23032016
Znesek: glede na število naročenih vstopnic

Za vse informacije:
Shana 041 410 176
shana@mychi.si
www.MyChi.si

Se Vidimo!

meditacija-preboj-2016-1
|||::
Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, Slovenia