Meditacija PRETEKLA ŽIVLJENJA & MOJE DUŠNE LEKCIJE

Poletne meditacije “Dotaknite se dimenzij preteklosti” so izjemne meditacije, pri katerih potujemo daleč nazaj v našo preteklost, natančneje v prejšnja življenja. Meditacije nam prinašajo neverjetna odkritja in presenetljiva spoznanja, ki jih nosimo skrite globoko v svoji Duši.   Znanje naše Duše je izjemno, unikatno in predvsem, nesmrtno. Globoko v sebi nosimo vse darove, talente, vso modrost in izkušnje svojega neskončnega potovanja in bivanja tako iz zemeljskih obdobij, kot tudi iz dimenzij onostranstva. Poleg ljubečih spominov in ljubečih odnosov, ki jih za vedno hranimo v našem velikem nezavednem prostoru, pa včasih naši spomini vsebujejo tudi boleče in težke spomine, travme, strahove in fizične bolečine preteklih življenj.

Tako prijetne kot neprijetne izkušnje, ki smo si jih nabrali tekom prejšnjih, pa tudi sedanjega življenja, tako ali drugače vplivajo na naše sedanje zemeljsko življenje. Največkrat se povezav niti ne zavedamo zato je čas, da se jih sedaj spomnimo. Potovanje preko prostora in časa nam odpre oči in ponudi povezavo in odgovor na marsikatero vprašanje tega življenja. Kajti, šele ko prepoznamo izvor naših težav v preteklosti, ko se vrnemo v čas, kjer se je vse začelo, se zdravljenje in razumevanje naših lekcij pravzaprav šele začne. Poleg tega prepoznamo svojo izvorno energijo, svojo resnično bit, katere rdeča nit ostaja enaka skozi vsa naša fizična življenja. S tega vidika v celoti prepoznamo sebe ter se lahko končno, brez obžalovanja sprejmemo takšne, kot v resnici smo. Tudi vi v življenju ne najdete razloga, zakaj se počutite kot se počutite? Imate vi občutek, da nimate moči nad svojimi odločitvami? Potem gre verjetno za odločitve, ki ste jih sprejeli že nekje davno nazaj.

Vsaka meditacija vpogleda v prejšnja življenja je namenjena tistim področjem, ki navadno predstavljajo naše največje izzive sedanjega življenja. Z vsakim vpogledom v preteklost, se bomo vrnili v tisti čas, v tisto življenje, ki je za nas v tem trenutku najbolj pomembno in nam prinaša odgovore na zastavljena vprašanja. Zavedanje in razumevanje sta najmočnejši sili zdravljenja in ključ celotnega zemeljskega potovanja. Ko enkrat razumemo svojo pravo naravo in namen, se nam življenje spremeni za vedno. S popolnoma drugačnim znanjem lahko sedaj končno osvojimo lekcije, s katerimi se morda ukvarjamo že več življenj. In ko presežemo omejitve in izzive teh lekcij, lahko svobodno zaživimo in si ustvarimo srečno prihodnost. Z vpogledi v prejšnja življenja nam je dano razumeti, da smo resnično mi tisti, ki si smo odgovorni za to ali bo naše življenje srečno in izpolnjujoče ali pa ne. Dovolite si torej pogumno stopiti nekaj korakov nazaj v preteklost in ugotoviti, kaj se skriva v vaših preteklih življenjih, dejanjih in odločitvah. Dovolite si videti sebe v vseh svojih preoblekah in obdobjih!

Preteklo življenje in moje dušne lekcije

Prva meditacija vpogleda v prejšnja življenja je namenjena odkrivanju blokad, neposredno povezanih z našim sedanjim življenjem. Blokade se lahko kažejo na čustvenih, umskih in fizičnih nivojih ter imajo na sedanje zemeljsko potovanje močan vpliv. Lahko se odražajo tudi kot lekcije, ki smo si jih zadali osvojiti in razumeti, v fizičnem svetu pa jih doživljamo kot veliko oviro v življenju. Vse omejitve našega zavedanja in znanja se lahko kažejo kor lastno sabotiranje zaradi česar sprejemamo nepravilne odločitve in ne verjamemo vase. Prijaznost, sočutje, nenasilje, empatija, upanje, dobrodelnost, odpuščanje in duhovno zavedanje so kompleksne lekcije za razumevanje, na katerih lahko delamo tudi več življenj.  

V Šoli življenja je namen napredovati in se izpopolnjevati. Obstajajo še druge šole po različnih dimenzijah, a ravno Šola življenja je zelo posebna šola in jo imamo Duše najraje. Ker imamo v Šoli življenja fizična telesa, um in čustva, lahko izkušamo lekcije preko fizičnih občutkov in tako močneje doživljamo razumevanje posameznih lekcij. Zemlja je tako čudovita šola za Duše, kjer lahko izredno napredujemo, a hkrati imamo lahko »težka« življenja. Težka življenja ne pomenijo nujno kazen ali uravnovešanje karmičnih dolgov.  Lahko je ambiciozna Duša pred to inkarnacijo le sprejela odločitev za  hitrejše napredovanje in razumevanje. Taka Duša se na višjem nivoju čuti sposobno osvojiti več lekcij hkrati in zato je njeno fizično življenje tokrat naporno in težko.
LJUBLJANA: 7. 6. od 18h – 20h

MARIBOR: 12.7. od 18:30 – 20:30

Prispevek: 20 EUR

Prijave: alenka@intuicija.si

|||::
Tbilisijska 83a, Ljubljana, Slovenia