Meditacija PRETEKLA ŽIVLJENJA & OBILJE z Alenko

Poletne meditacije “Dotaknite se dimenzij preteklosti” so izjemne meditacije, pri katerih potujemo daleč nazaj v našo preteklost, natančneje v prejšnja življenja. Meditacije nam prinašajo neverjetna odkritja in presenetljiva spoznanja, ki jih nosimo skrite globoko v svoji Duši.   Znanje naše Duše je izjemno, unikatno in predvsem, nesmrtno. Globoko v sebi nosimo vse darove, talente, vso modrost in izkušnje svojega neskončnega potovanja in bivanja tako iz zemeljskih obdobij, kot tudi iz dimenzij onostranstva. Poleg ljubečih spominov in ljubečih odnosov, ki jih za vedno hranimo v našem velikem nezavednem prostoru, pa včasih naši spomini vsebujejo tudi boleče in težke spomine, travme, strahove in fizične bolečine preteklih življenj.

Tako prijetne kot neprijetne izkušnje, ki smo si jih nabrali tekom prejšnjih, pa tudi sedanjega življenja, tako ali drugače vplivajo na naše sedanje zemeljsko življenje. Največkrat se povezav niti ne zavedamo zato je čas, da se jih sedaj spomnimo. Potovanje preko prostora in časa nam odpre oči in ponudi povezavo in odgovor na marsikatero vprašanje tega življenja. Kajti, šele ko prepoznamo izvor naših težav v preteklosti, ko se vrnemo v čas, kjer se je vse začelo, se zdravljenje in razumevanje naših lekcij pravzaprav šele začne. Poleg tega prepoznamo svojo izvorno energijo, svojo resnično bit, katere rdeča nit ostaja enaka skozi vsa naša fizična življenja. S tega vidika v celoti prepoznamo sebe ter se lahko končno, brez obžalovanja sprejmemo takšne, kot v resnici smo. Tudi vi v življenju ne najdete razloga, zakaj se počutite kot se počutite? Imate vi občutek, da nimate moči nad svojimi odločitvami? Potem gre verjetno za odločitve, ki ste jih sprejeli že nekje davno nazaj.

Vsaka meditacija vpogleda v prejšnja življenja je namenjena tistim področjem, ki navadno predstavljajo naše največje izzive sedanjega življenja. Z vsakim vpogledom v preteklost, se bomo vrnili v tisti čas, v tisto življenje, ki je za nas v tem trenutku najbolj pomembno in nam prinaša odgovore na zastavljena vprašanja. Zavedanje in razumevanje sta najmočnejši sili zdravljenja in ključ celotnega zemeljskega potovanja. Ko enkrat razumemo svojo pravo naravo in namen, se nam življenje spremeni za vedno. S popolnoma drugačnim znanjem lahko sedaj končno osvojimo lekcije, s katerimi se morda ukvarjamo že več življenj. In ko presežemo omejitve in izzive teh lekcij, lahko svobodno zaživimo in si ustvarimo srečno prihodnost. Z vpogledi v prejšnja življenja nam je dano razumeti, da smo resnično mi tisti, ki si smo odgovorni za to ali bo naše življenje srečno in izpolnjujoče ali pa ne. Dovolite si torej pogumno stopiti nekaj korakov nazaj v preteklost in ugotoviti, kaj se skriva v vaših preteklih življenjih, dejanjih in odločitvah. Dovolite si videti sebe v vseh svojih preoblekah in obdobjih!

Preteklo življenje in obilje

Pretekle odločitve ustvarjajo energijske blokade, ki vplivajo na ustvarjanje obilja v tem življenju. V prejšnjem življenju smo se lahko odločili za revščino ali pa žrtvovanje zdravja in denarja, z namenom razumevanja in doseganja lekcij. Lahko smo doživeli izgubo oziroma nam je bilo kaj odvzeto, morda pa so nam glede obilja postavili stroge omejitve, ki nam še sedaj zavirajo dotok le-tega.
Mnogokrat lekcij ne spustimo ali pa jih ne zaključimo pravilno in s seboj še vedno nosimo energijo pomanjkanja in izgube, kar nam ustvarja blokado sedanjega življenja. Pomanjkanje se lahko manifestira na različne načine: kot pomanjkanje finančnega obilja ali pomanjkanje ljubečih odnosov, lahko pa oboje. Kadar ta negativna čustva vibrirajo v našem energetskem polju, v svoja življenja privlačimo situacije, ki jih obžalujemo ali pa ob njih občutimo krivdo. Zataknjena energija prejšnjih življenj ima tako še vedno močne vibracije na naše miselne vzorce, ki onemogočajo fizično neravnovesje čustev, misli in manifestacij v naše življenje.
V to življenje se rodimo z energetsko blokado, ki pa se je ne zavedamo, a situacije, ki prihajajo v naše življenje, nam ponujajo možnost, da izberemo drugačno odločitev, kot smo jo sprejeli v preteklem življenju. Izberemo lahko odločitev, ki izhaja iz naše lastne volje in zavedanja ter nam na koncu povrne notranjo moč.

LJUBLJANA: 5.7. od 18h – 20h

MARIBOR: 16.8. od 18:30 – 20:30

Prispevek: 20 EUR

Prijave: alenka@intuicija.si

|||::
Tbilisijska 83a, Ljubljana, Slovenia