Meditacija PRETEKLA ŽIVLJENJA & SORODNE DUŠE

Poletne meditacije “Dotaknite se dimenzij preteklosti” so izjemne meditacije, pri katerih potujemo daleč nazaj v našo preteklost, natančneje v prejšnja življenja. Meditacije nam prinašajo neverjetna odkritja in presenetljiva spoznanja, ki jih nosimo skrite globoko v svoji Duši.   Znanje naše Duše je izjemno, unikatno in predvsem, nesmrtno. Globoko v sebi nosimo vse darove, talente, vso modrost in izkušnje svojega neskončnega potovanja in bivanja tako iz zemeljskih obdobij, kot tudi iz dimenzij onostranstva. Poleg ljubečih spominov in ljubečih odnosov, ki jih za vedno hranimo v našem velikem nezavednem prostoru, pa včasih naši spomini vsebujejo tudi boleče in težke spomine, travme, strahove in fizične bolečine preteklih življenj.

Tako prijetne kot neprijetne izkušnje, ki smo si jih nabrali tekom prejšnjih, pa tudi sedanjega življenja, tako ali drugače vplivajo na naše sedanje zemeljsko življenje. Največkrat se povezav niti ne zavedamo zato je čas, da se jih sedaj spomnimo. Potovanje preko prostora in časa nam odpre oči in ponudi povezavo in odgovor na marsikatero vprašanje tega življenja. Kajti, šele ko prepoznamo izvor naših težav v preteklosti, ko se vrnemo v čas, kjer se je vse začelo, se zdravljenje in razumevanje naših lekcij pravzaprav šele začne. Poleg tega prepoznamo svojo izvorno energijo, svojo resnično bit, katere rdeča nit ostaja enaka skozi vsa naša fizična življenja. S tega vidika v celoti prepoznamo sebe ter se lahko končno, brez obžalovanja sprejmemo takšne, kot v resnici smo. Tudi vi v življenju ne najdete razloga, zakaj se počutite kot se počutite? Imate vi občutek, da nimate moči nad svojimi odločitvami? Potem gre verjetno za odločitve, ki ste jih sprejeli že nekje davno nazaj.

Vsaka meditacija vpogleda v prejšnja življenja je namenjena tistim področjem, ki navadno predstavljajo naše največje izzive sedanjega življenja. Z vsakim vpogledom v preteklost, se bomo vrnili v tisti čas, v tisto življenje, ki je za nas v tem trenutku najbolj pomembno in nam prinaša odgovore na zastavljena vprašanja. Zavedanje in razumevanje sta najmočnejši sili zdravljenja in ključ celotnega zemeljskega potovanja. Ko enkrat razumemo svojo pravo naravo in namen, se nam življenje spremeni za vedno. S popolnoma drugačnim znanjem lahko sedaj končno osvojimo lekcije, s katerimi se morda ukvarjamo že več življenj. In ko presežemo omejitve in izzive teh lekcij, lahko svobodno zaživimo in si ustvarimo srečno prihodnost. Z vpogledi v prejšnja življenja nam je dano razumeti, da smo resnično mi tisti, ki si smo odgovorni za to ali bo naše življenje srečno in izpolnjujoče ali pa ne. Dovolite si torej pogumno stopiti nekaj korakov nazaj v preteklost in ugotoviti, kaj se skriva v vaših preteklih življenjih, dejanjih in odločitvah. Dovolite si videti sebe v vseh svojih preoblekah in obdobjih!

Preteklo življenje in sorodne duše

»Smo duhovna bitja, s človeško izkušnjo in ne človek z duhovno izkušnjo.«
Ko v nekem življenju zapustimo fizično telo se vrnemo nazaj v duhovni dom z novimi znanji in spoznanji, ki smo si jih nabrali tekom zemeljskega življenja. Na drugi strani se zopet srečamo z našimi ljubljenimi, ter se učimo in nadgrajujemo svoje znanje. Lekcije ljubezni, sočutja, odpuščanja, nenasilja, jasnih odločitev, opuščanja predsodkov so navadno duhovne vrednote, ki jih želimo med sorodnimi dušami okrepiti ali pa ozdraviti.
Ko se ponovno odločimo za vrnitev na Zemljo, pridemo v fizično telo in živimo fizično življenje z namenom učenja teh duhovnih kvalitet in to je v resnici naša narava. Navadno se vedno inkarniramo z isto dušno skupino le z drugačnimi povezavami ter nadaljujemo svoje učenje. Lahko imamo neprečiščene odnose, nerazrešene situacije, katere želimo v tem življenju tokrat pravilno razumeti ali morda celo spremeniti na bolje.
In kako vemo, s kom se moramo tokrat srečati? Kako se Duše med seboj prepoznamo? 
Med seboj se spoznamo po očeh in energijah, izgledamo drugače, ampak naše srce prepozna. Dotik nas spomni in nam da občutek poznanosti. Ko se srečamo s »našimi« Dušami imamo občutek, da se poznamo že od nekdaj. Povezave niso nujno romantične, lahko so celo precej naporne. Skozi odnose prijetne ali neprijetne, se namreč na Zemlji največ naučimo in odkrivamo naše še ne osvojeno razumevanje. Največji zemeljski sovražniki so tako navadno naši največji dušni učitelji, čeprav tega največkrat s fizičnega vidika ne vidimo. Ko skozi plasti realnosti enkrat prepoznamo pomen posameznih odnosov, z vidika Duše močno napredujemo. Razumevanje odnosov na ta način nam prinaša tudi globoko zdravljenje, saj nam je dana možnost odpuščanja in zdravljenja bolečih čustev ter razumevanja posameznih lekcij na dušnem nivoju.
Mnogi na svoji življenjski poti pozabimo, kdo v resnici smo in kaj je naš namen, zato se moramo tega vedno znova spomniti.

LJUBLJANA: 21.6. od 18h – 20h

MARIBOR: 26.7. od 18:30 – 20:30

Prispevek: 20 EUR

Prijave: alenka@intuicija.si

|||::
Tbilisijska 83a, Ljubljana, Slovenia