Meditacija z boginjo Sulis in Samorogi

V sredo 13.7.2016 ob 18,00, vas vabim na dve meditaciji – z boginjo Sulis in Samorogi ter na meditacijo z nadangelom Mihaelom

V prvi vodeni meditaciji bo z nami boginja SULIS. Sulis je keltska boginja sonca, boginja voda, ki so povezane z zdravljenjem. Sulis nam zelo pomaga pri razstrupljanju na emocionalnem in fizičnem nivoju. Sporoča nam, kako zdravilen je učinek vode in kako blagodejno vpliva na naše telo in naše emocije. Voda odnaša vse, kar ne želimo v svojem življenju in hkrati prinaša vse tisto, kar si želimo. Iz naših življenj nam pomaga odnašati žalost, bolečino in negativne vplive trpljenja, prinaša pa nam harmonijo, zadovoljstvo, umirjenost,…

Na tej meditaciji bomo očistili in zdravili naše telo. Hkrati bomo dovolili, da zdravilna voda odnese vse česar v svojem življenju ne potrebujemo več.

V drugi meditaciji se bomo povezali z nadangelom Mihaelom, ki nas bo osvobodili vseh neprimernih vezi, energij … Prosili ga bomo, naj nas ovije v čudovit zlat plašč v katerem so vdelani dragulji. Ta plašč nam bo dal moč in zaščito. S to meditacijo bomo v svoje roke prejeli moč, ki jo potrebujemo za izpolnitev najvišje usode, namena in potenciala tukaj, na Zemlji.

Vmes (med eno in drugo meditacijo) bom tistim, ki si želite, naredila RUNSKE readinge. Vsakemu bom odgovorila na vsaj eno vprašanje.

Pridite v udobnih oblačilih. Priporočam, da s seboj prinesete ležalno podlogo, odejo in steklenico vode, ter po potrebi tudi vzglavnik.

Prispevek: 25 eur

Prijava:

http://www.notranjasvetloba.com/domov/poletne-meditacije/

|||::
Dolenjska cesta 318, 1291 Škofljica