Meditacija za ljubezen v Sloveniji in svetu

»Ljubezen največje je darilo, ki življenje spremeni v barvito mavrico, veličastnosti ognjevito melodijo. Z njeno močjo še kamen oživi, čudežno spregovori, se gosenica v čutno lepoto metulja razcveti. Ljubezen iz človeka naredi Boga, iz teme najlepšega angela.«

Tokratna meditacija je namenjena čutenju ljubezni. Ljubezen je mogočna energija, ki nam je dana, da bi iz sebe naredili nekaj najboljšega, najbolj vrhunskega, najbolj svetega. Ljubezen je moč, ki preobraža, je božje darilo, zaradi katerega je vredno živeti, se je vredno potruditi, rasti, napredovati. Je sila, ki želi, da jo uporabljamo za ustvarjanje novega življenja, za zgraditev doma, da izpeljemo svoje vizije, uresničimo srčne želje … Da bi v polnosti začutili in prinesli na površje moč ljubezni, povabimo svoja srca na meditacijo za ljubezen v Sloveniji in svetu.
Pridimo in začutimo starodavno resnico našega obstoja. Predajmo se vizijam ljubečih medsebojnih odnosov ter si jih dovolimo uresničiti. Povabimo v svoja življenja blagoslov bitij svetlobe, predvsem pa odprimo naša srca in pošljimo obilje vsega dobrega na vse strani sveta.

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA
KDAJ: ponedeljek, 12.09.16, ob 18.00 uri
CENA: prostovoljni prispevki
PRIJAVA: milena.matko@siol.net
PRIPRAVA NA MEDITACIJO: začutimo in zapišimo ali narišimo, kakšna je naša vizija Slovenije in celotne Zemlje, preplavljene z energijo ljubezni

Meditacija je v osnovi namenjena temu, da se umirimo in povežemo s sabo, da začutimo sporočila svoje duše. Načinov meditiranja je nešteto. Nekateri meditativno stanje najlažje dosežemo v popolni tišini zaprtega prostora, sedeč v lotosovem položaju. Drugi enako stanje doživimo med prijetnim sprehodom v naravi ali poslušanjem umirjene glasbe, izvajanjem joge, umetniškim ustvarjanjem, delom na vrtu ali ukvarjanjem s katerokoli drugo dejavnostjo, ki nas vodi v stanje notranje umiritve in sprostitve.
Meditacija, ki jo izvajam, je vodena in okvirno traja 60 min. Na začetku se čim bolj udobno usedemo ali uležemo na tla, zapremo oči ter vsaj nekajkrat globoko vdihnemo in izdihnemo, da sprostimo svoje misli in telo. Sledi prepuščanje zvokom glasbe, na kar vas z besedami vodim skozi proces.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji in vsi ljudje srčnosti.

Topel objem in vse lepo do snidenja,
Milena Matko

|||::
Glavni trg 24, Novo Mesto