Meditacije na čakre za tantrične ljubimce in posameznike

polona-sepe-300x212[1]Ki želijo prebujati in uravnovešati čakre in to znanje tudi zavestno uporabiti v ljubljenju.

www.kriyatantra.com

Sklop šestih srečanj, vsako je posvečeno delu na eni čakri
Pričetek v soboto 23. januarja od 18.00 do 22.00

Tečaj vodi: Polona Sepe Hitchcox /Ambikananda
V City joga centru, ul. Jožeta Jame 12 v Ljubljani
Cena: 180€ (30€ na srečanje)
POPUST ZA PARE : 300€ za oba

Plačilo v dveh obrokih: polovico placate do začetka 23. januarja,
drugo polovico do tretjega srečanja 19.marca

Tečaj je namenjem vsem, ki jih zanima tradicionalno znanje o čakrah in imajo že nekaj izkušenj z meditacijo. Proces meditacij temelji na tantričnem tekstu Shat Chakra Nirupana (ki ga je iz sanskrta v začetku devetnajstega stoletja prevedel Arthur Avalon) in vključuje uporabo barv, yanter in semenskih zvokov za posamezne čakre. Spoznali boste tudi osnove svete geometrije, vibracijsko moč sanskrtske abecede in načine kako znanje o čakrah uporabiti pri zavestnem ljubljenju.
To je praktičen tečaj pri katerem morate med srečanji opraviti sedemdnevno meditacijo na vsako čakro in o tem napisati poročilo. Pari pa bodo dobili tudi zanimive domače naloge.

VABLJENI NA POT NOTRANJE PREOBRAZBE

Tečaj obsega šest srečanj ob sobotah: Korenska čakra, Muladhara (23. januar), Sakralna čakra, Swadhisthana (20. februar), Pleksus solaris, Manipura čakra (19. marec), srčna čakra, Anahata (16. april), Grlena čakra, Vishuddhi (7.maj) tretje oko in kronska čakra, Ajna in Sahasrara ( 28.maj)

Za vse ki bodo želeli nadaljevati to pot, bo po končanem tečaju odprta možnost iniciacij v krije, s katerimi varno in postopno prebujamo kundalini.Krija jogo mnogi definirajo kot najhitrejšo pot notranje preobrazbe.

Polona Sepe Hitchcox / Ambikananda / je iniciirana v tradicionalne krije, klasične tantrične prakse in zahodne ezoterične šole. Študij tantre je začela z Mantak Chio. Tečaj za učitelje je naredila pri Bodhi Avinasha in nadaljevala študij s Sunyato Saraswatijem (oba sta avtorja knjige Jewel in the Lotus) Učitelj kateremu dolguje razumevanje tantre pa je Swami Anandakapila Saraswati (dr. Jonn Mumford), ki je z uspešnico Ecstasy Through Tantra v sedemdesetih prebudil val zanimanja za Tantro na zahodu. Ambikanando je iniciiral v čaščenje Kali, v tantrične krije in tantrične mantra sadhane. Z njim je študirala tudi Ank Džotiš v Indiji in ga še vedno obiskuje dvakrat letno v Sydneyu. Svojo ezoterično šolo je posvetila ohranjanju njegove zapuščine. Redno se tudi izpopolnjuje v Indiji, v Kaula Tantro in čaščenje Kamakhye jo je iniciiral Shri Kapalik Mahakaal Bhairavanand Saraswati, Naga Baba Satyanand Giri pa v Kundalini prakse.

Informacije po telefonu: 031 687 536 (David), 041 661 853 (Edita),
Prijave: info@kriyatantra.com

polona-sepe-300x212[1]
|||::