Mednarodni InSpirit Kongres Ljubljana

Čas je za korak…vase!
Kongres preobrazbe in duhovne rasti
1 dan, 5 govorcev iz treh držav ter slovenska premiera nagrajenega filma Čudež Življenjske Moči
10.10.2015

Austria Trend Hotel Ljubljana

Vse to, po čemer resnično hrepenimo, nosimo v sebi. Načine, kako to prepoznati, odkriti, izraziti in živeti, bodo z nami na kongresu tako v teoriji kot v praksi podelili  strokovnjaki, zdravilci, mediji in raziskovalci življenja iz treh držav.

Rdeča nit InSpirit kongresa bo izhajala iz Življenjske Moči, skrivnostne, vseprisotne božanske sile, ki v svoji biti najprej omogoča življenje in pomaga telo ohranjati v ravnovesju, skrbi za številne procese na fizičnem in tudi na veliko bolj subtilnih nivojih.
A ko jo uspemo v sebi prebuditi, se naša zavest razširi, dogodki v našem življenju postanejo smiselni, naš namen pa jasen. In še več…

V sebi odkirjemo potenciale finejših čutenj, ki jih lahko razvijemo v jasnovidnost, jasnoslišnost, jasnočutnost in ostale oblike zaznav, ki presegajo zgolj naravo fizičnega. Odpre se nov svet.

 

Kongres bomo ponosno otvorili s slovensko premiero nemškega dokumentarnega filma z naslovom Čudežna Življenjska Moč (Wunder der Lebenskraft), ki je bil aprila 2015 v Muenchnu na Filmskem festivalu Cosmic Cine Festival izbran za najboljši film po izboru publike. Pred filmom  nam bo v nekaj stavkih povedal tudi režiser filma, Stephan Petrowitsch, kaj ga je navdušilo, da je več let potoval po petih kontinentih in raziskoval skrivnosti Življenjske moči in bil priča številnim ozdravitvam (vključno s svojo lastno)
Biser, ki ga preprosto ne gre zamuditi.

InSpirit zgodbo bomo nadaljevali z zanimivim predavanjem o izvoru joge, kako deluje in kakšen je njen cilj, začinjen s praktično izkušnjo. Namen predavanja je ozavestiti nekatere vzorce našega delovanja ter vzpodbuditi sprejemanje odgovornosti za posledice naših dejanj in stanje sveta in odnosov okoli nas.

Iz joge bomo nit vodili še vedno po Vzhodu in se srečali s tantro in spolno energijo, ki vsekakor predstavlja vsem poznano vrsto izraza Življenjske energije. Spolna energija je človekova najmočnejša energija sposobna je ustvariti življenje. Zato je sposobna tudi zdravljenja, dvigovanja zavesti, omogoča kreativno razmišljanje, daje fizično in psihično moč. Spolni organi niso samo kosi mesa, pač pa predvsem energetski organi, ki naredijo naše življenje polno radosti, kreativnosti, drznosti, … če so pretočni. Kako spolne organe spet povrniti nazaj v zdravo stanje, pozdraviti blokade in spet začutiti užitek, strast in veselje do življenja?

InSpirit Kongres bomo nadaljevali z gosti z jasnovidnimi, jasnoslušnimi in/ali jasnočutnimi sposobnostmi, s katerimi skušajo pomagati drugim pri osebni preobrazbi in duhovnem razvoju. Seveda, če to dovolimo.

Duhovna babica in ministrica radosti Faith Spina s Havajev, nas bo v svojem seminarju najprej popeljala na potovanje v Lemurijsko zavest, s katero sama čuti tesno povezavo. Lemurija je tako kot Atlantida,  ena od starodavnih, visoko duhovno razvitih civilizacij, katere spomin se morda s Faith-ino pomočjo prebudi tudi v tebi. Faith nam bo predala znanje, kako je mogoče preseči vzorce, ki nam ne služijo več ter nam v interaktivni vaji pokazala, kako lahko prepoznamo, kdo v resnici smo.

Andrea Dinkel, priznana nemška zdravilka in jasnoviden in jasnoslušen medij, že vrsto let pomaga ljudem prenašati sporočila naših bližnjih z onostranstva, ki nam želijo predati določeno sporočilo. Dostikrat se zgodi, da v življenju nenadoma “izgubimo” bližnjo osebo, vendar določen dialog ostane neizrečen, zgodbe nedokončane, včasih ostanejo tudi občutki krivde. Duše, ki preidejo na oni svet, dostikrat želijo razčistiti te stvari in nas pomiriti, vendar tega dostikrat ne moremo ali pa ne znamo slišati. Tako bo Andrea tudi tokrat na odru nekaterim predala sporočilo. Več o njenem delu pa tu.

V zadnjem delu kongresa nas bo Annemarie Kuralt Niedermayer s svojim prečudovitim glasom popeljala v svet čutenja. Čutenje je instrument, ki nam je bil dan, da se lahko povežemo z Bogom in ga tudi izkusimo. Slišati njen glas je res božansko, ljudje pa ob njeni prisotnosti in petju velikokrat stopijo na pot lastne preobrazbe, na dan privrejo najrazličnejša potlačena čustva, neizražena bolečina, po drugi strani pa tudi občutek neizmerne radosti, ljubezni in miru.

Ne zamudite tega vrhunskega dogodka!

Spletna stran: www.inspiritcongress.com
Facebook: https://www.facebook.com/inspirit.festival

 

PRIJAVI SE