Metka Lebar: Delavnica Access Consciousness® Foundation/Level1

Vabljeni na 4-dnevno delavnico Access Consciousness® Foundation/Level 1 v Ljubljani!

Bi radi spremenili svoje življenje? Hrepenite po nečem večjem, lepšem, globljem? Bi radi končno lažje zadihali in zaživeli z večjo lahkoto?
Želite izstopiti iz ujetosti v matrico realnosti, kot se nam kaže?
Potem je ta tečaj pravi za vas …

V resnici sta dva: na Temeljnem tečaju (Foundation) postavite nove temelje svojega miselnega sistema, na tečaju 1. ravni/stopnje (Level 1) prečistite omejujoče miselne vzorce na različnih področjih svojega življenja, odpustite zaveze in karmične zgodbe, pa še mnogo več… Naučite se tudi pomembnih telesnih procesov, kot so MTVSS; celični spomin, biomimetična mimikrija, molekularna demanifestacija in demolekularna manifestacija, timusova vaja. Na temeljnem tečaju (FOUNDATION) boste začeli prepoznavati, kako ste s svojim načinom razmišljanja in naučenimi prepričanji nezavedno ustvarjali omejitve v svojem življenju. Z drugačnim pogledom in izjemno učinkovitimi Accessovimi orodji lahko to spremenite in ustvarite lepše, prijetnejše, bogatejše in bolj izpolnjeno in radostno življenje. Ko spremenite temelje svojega mišljenja in delovanja in namesto iskanja odgovorov, sklepov, pričakovanj in projekcij postavljate vprašanja, delate izbire, prepoznavate možnosti in ste pripravljeni sprejemati in prispevati k celoti, vas bo življenje presenetilo s čudeži.
Accessov tečaj prve ravni (Level I) nadgradi in poglobi vsebine temeljnega tečaja. Na tečaju 1. ravni začenjamo razumevati, kaj pomeni resnično ustvarjati svoje življenje. Ta tečaj vam prinaša še večje zavedanje sebe kot neskončnega bitja, ki ima na voljo neskončne izbire. Odkrili boste, kaj vse je še mogoče in sami sebe presenetili s svojimi sposobnostmi. Kako bi bilo, če bi lahko s popolno lahkoto generirali vse, kar bi izbrali – zase, za vse in za naš prečudoviti planet?

Oba tečaja sta pogoj za udeležbo na vseh naprednih Accessovih tečajih.
Udeležite se ju lahko, če ste opravili delavnico Access Bars®.

Access Consciousness® je ime za zbirko praktičnih tehnik in orodij, ki vam lahko pomagajo bolje delovati v svetu, kot ga poznamo in ga celo preseči. Če na življenje pogledamo z drugačnega zornega kota, nenadoma odkrijemo, da ga lahko spremenimo in da to ni tako težko, kot smo mislili. Vse, kar nas je omejevalo, je bilo pomanjkanje zavedanja, da imamo vedno izbiro. Če bi ponovno izbirali, kaj bi izbrali?

Več o tem na http://bodilucka.blogspot.com

INFORMACIJE IN PRIJAVE:
info@smisel.si
041 425-001

BODI, KDOR SI
www.smisel.si