MISTIČNO POTOVANJE NA OTOK BALI / 2. – 15. MAREC 2016

POTOVANJE V SVETO DEŽELO

MISTIČNI BALI
POTOVANJE ONKRAJ VAŠE DOMIŠLJIJE
2. – 15. MAREC, 2016

Pridružite se nam na 14-dnevnem svetem potovanju na Bali, kjer boste uživali v revitalizaciji, regeneraciji in pomlajevanju fizičnega, mentalnega in čustvenega telesa, odkrivali svete kraje, srečali lokalne zdravilce, mojstre-učitelje in še več …
Obenem boste del najbolj svetih dogodkov na Baliju , ki jih lahko doživite v vsej njihovi veličini. “Dan Tišine” (Day of Silence) in praznovanje Balijskega novega leta sta nepozabno doživetje. Vsak obiskovalec otoka ju želi izkusiti vsaj enkrat v življenju!

***

Za to vsebinsko bogato sveto potovanje vam želimo ponuditi posebno izmenjavo. Cena 14-dnevnega potovanja znaša 1.400 €.
Cena vsebuje: 14-dnevni vodeni program vključno z namestitvijo, hrano in prevozom (glej nadaljevanje besedila spodaj). Natančno specifikacijo prejmete ob prijavi.
Cena ne vsebuje: letalske vozovnice in ostalih osebnih stroškov, ki bi nastali na vašo željo, kot so telefon, pranje perila, mini bar v hotelih in podobno.
Na vašo željo vam uredimo tudi letalske vozovnice.

Več informacij: sandra.lamut@gmail.com, gsm: 00386 31 767 545.

***

Takoj, ko vstopite v to sveto deželo, vas prevzamejo čudoviti občutki radosti, sproščenosti, svobode. Veličastna lepota divjine in sobivanja z naravo premamita vaše oči in preplavita srce.
Otok Bali je otok živih barv, prijetnih vonjav, lepote, ustvarjalne energije, predvsem pa otok ljubezni. Sama ljubezen prihaja naravnost iz srca matere Zemlje in to je čutiti na vsakem koraku. Daje vam občutek svobode in veličine. Odlično izhodišče, da se odprete vsem fizičnim, mentalnim, čustvenim in duhovnim dogodivščinam!

Z našimi povezavami z domorodnim prebivalstvom, ki posedujejo starodavno znanje, z našim znanjem in izkušnjami na področju osebnostnega in duhovnega razvoja vam želimo približati drugačen Bali … v vsej njegovi globini, magičnosti, z vsemi njegovimi skrivnostmi.
Obiskali bomo različne svete kraje, templje, dogodke, se seznanili z zdravilci, mojstri učitelji, običaji, navadami in praksami tako, da vam bo potovanje na Bali ostalo v nepozabnem spominu!
Pokazali vam bomo Bali na poseben način. Tako, da se bo dotaknil vašega srca in ostal za večno v zapisu vaše duše!

Kolaz sestavljen 2

Doživeti Balijsko novo leto (9. marca) je resnično poseben sveti dogodek, ki se bo globoko dotaknil vaše duše. V nasprotju z našim novim letom, se preživi v tišini in samo-opazovanju.
S posebnimi lokalnimi obredi, ki izvirajo iz starodavnih časov, se vsi prebivalci otoka predhodno “prečistijo” in pripravijo na ta dan. Nato se zdi kot, da se je čas ustavil, tišina preplavi vse in vsakogar v pričakovanju Novega.
Udeležili pa se boste lahko še enega svetega dogodka, obreda ki se odvija dan pred novim letom in se imenuje obred Ogo – ogo. Pomen tega obreda je opuščanje starih programov, negativnih misli in občutkov ter vsega kar vam več ne služi. Tako se boste “prečistili” in pripravili, da lahko sprememba vstopi v vaše življenje.

Teden oddiha z Jafree-jem Ozwald-om bo več kot dobrodošel! Namenjen je pomlajevanju in revitalizaciji vseh štirih teles (fizičnega, miselnega, čustvenega in duhovnega-energijskega).
Poglobili se bomo v raziskovanje, kdo v resnici smo, kaj želimo manifestirati v svojem življenju ter prišli v stik z našim življenjskim poslanstvom in namenom.
Prebudili bomo tisti speči del nas samih, ki je že povezan z višjim virom ljubezni in notranje moči.
Izkusili bomo vodene meditacije, se posvetili pravilnemu dihanju, uživali v različnih spa programih, masažah, plesu in potapljanju. Sprehodi po otoku bodo poživljali naše telo in duha, poučni pogovori o razsvetljenju in manifestiranju pa nam bodo odpirali nove zorne kote razmišljanja.
Obenem bomo imeli, vsak zase, na voljo dovolj časa za lastno sprostitev, dogodivščino ali duhovne prakse.

Kolaz sestavljen 1

Del potovanja bomo namenili izletom v starodavna mesta, obiskom templjev, spomenikov in prisostvovanju svetih obredov in plesov. Vsak bo imel priložnost srečati Balijske zdravilce, mojstre-učitelje, ki nosijo blagoslov zdravljenja. Črpajo ga iz starih znanj in modrosti svojih prednikov, ki segajo v daljno preteklost vse do časa Lemurije.
Posvečeni bomo v različne tehnike za delo z energijami.

Srfanje, rafting, plavanje z delfini, sprehod s sloni so aktivnosti, ki nas bodo na zabaven in sproščen način “prizemljile” in pripravile na odhod domov.
Vsem, ki ljubite pestrost podvodnega sveta, priporočamo potapljanje in podvodno fotografiranje, saj bodo zadovoljene sanje še tako zahtevnega potapljača ali fotografa. Izkušnja je edinstvena!

Kolaz sestavljen 3

“Življenje se ne meri s številom vdihov in izdihov, ki jih naredimo v življenju, temveč trenutkih, ki nam jemljejo dih.” ~ Neznan

Za podrobne informacije o potovanju, natančnem programu po dnevih, cenovnem paketu, ponujenih možnostih o dodatnih aktivnostih ali programih, prijavi in plačilnih pogojih, se obrnite na Sandro Lamut, sandra.lamut@gmail.com, gsm: 031 767 545.

|||::
Bali, Indonesia