MOJE SANJSKO PODJETJE

colna-708x404Kaj bi radi v življenju počeli? Kje najdete še več sebe?

Si predstavljate, da lahko svoj dan, svoje dejavnosti oblikujete čisto po svoje. Delate lahko, kar vas zabava, kreirate lahko vedno več in imate vedno več denarja. Kako bi lahko to bili?

Skozi delavnico se bomo učili, kako kreirati življenje iz sebe, kako delovati zase in za svojo polnost. Prepoznali bomo svoje omejitve in se odprli novim možnostim v življenju. Naučili se bomo, kako delovati onkraj vsega znanega, v drugačni resničnosti in kako kreirati novo. Odprli se bomo izbiranju zase, kar nam paše in nas izpolnjuje. Naučili se bomo, kako v življenju vseskozi rasti in biti vedno bolj dinamični.

Tukaj smo zato, da življenje izkusimo v polnosti.

Pogovarjali se bomo o tem, kako razvijati ideje, kako biti drzen, kako iti skozi potencialne ovire, tveganja, kako razvijati svoja sanjska podjetja, projekte, podvige in dejavnosti. Preučevali bomo, kako uspeti, kako živeti sanjsko in divje življenje. Naučili se bomo, kako prestavljati sebe, svoj posel, pridobivati stranke in komunicirati z njimi, kako oblikovati storitve, produkte in kako organizirati podjetje.

Spoznali bomo potencialne ovire, ki se lahko pokažejo na naši poti in postopoma vstopali v nov svet.

Delavnica je namenjena temu, da vstopite v resničnost uspešnega podjetništva in kariere. Delavnico pa boste s svojimi vprašanji kreirali tudi sami.

Skozi procese vas bo vodil učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki se s podjetništvom ukvarja že deset let, v tem času je razvijal različna podjetniške dejavnosti in sodeloval z različnimi podjetji. Njegov obstoječi projekt pa je Hiša radosti.

Termin: Nedelja, 8. maj, od 10. do 17. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 88 eur

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.

colna-708x404
|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija