MOJE SREDE: 50 odtenkov dopuščanja

Moje srede so redne delavnice osebne rasti, skozi katere bomo krepili sebe, svoje zavestno delovanje, izbiranje iz sebe in zase. Skozi različne tematike in področja življenja bomo praktično spoznavali, kaj pomeni zavestno kreirati življenje in kako delovati onkraj avtomatizmov, omejitev in pogledov na življenje ljudi okrog nas.

Tokratna tema je 50 odtenkov dopuščanja.

Spoznali bomo, kaj je dopuščanje in kako ga uporabljati v svojem življenju. Ko postanemo dopuščanje drugim, postanemo dopuščanje sebi. Začnemo živeti svoje življenje in vse začne delovati za nas in se nam prilagajati. Doslej smo hoteli spreminjati druge in skušali živeti nekaj določenega, življenje pa je bilo bojevanje. Kreirali bomo z dopuščanjem in to bomo vnesli tudi v odnose. Ko si dopuščanje, si moč.

Vstopili bomo v novo realnosti glede omenjenih tematik in zaživeli še bolj polno življenje. Koliko lahkotnosti in radosti še lahko zaživimo? Kaj če je lahko preprosto?

Kako biti sprememba zdaj? Kaj če je življenje popolnoma nekaj drugega, kot smo mislili?

Z novimi spoznanji bomo z lahkoto pomagali tudi svojim bližnjim, prijateljem in strankam preseči osebne težave.

Skozi Moje srede spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju. Čas je za nas, da si izbiramo čisto nekaj novega. Dogodek je namenjen vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Sreda, 4. maj 2016, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 15 eur

  • Za obdobje treh mesecev ob enkratnem plačilu je 100 eur.
  • Za udeležence delavnice Mojster sebe je 12 eur.

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija