MOJE SREDE: Čistka v odnosih

Zavestno izbiranje je sklop delavnic, skozi katere bomo krepili sebe, svoje zavestno delovanje, izbiranje iz sebe in zase. Skozi različne tematike in področja življenja bomo praktično spoznavali, kaj pomeni zavestno kreirati življenje in kako delovati onkraj kolektivnih avtomatizmov, omejitev in pogledov na življenje ljudi okrog nas.

Čas je, da si izbiramo čisto nekaj novega v svojem življenju.

Tokratna tema je Čistka v odnosih. Se vam zdi, da vas odnosi blokirajo in upočasnjujejo? Zaznavate ogromno teže v odnosih, obveznosti in pričakovanj? Tokrat bomo naredili čistko v svojih odnosih in se odprli temu, da so nam ljudje doprinos v življenju in ne nekaj kar bi nas omejevalo. Spoznali bomo, kako lahko delujemo drugače.

Skozi delavnice Zavestnega izbiranje spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju.

Delavnica je namenjena vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje, in ne samo tistim, ki imate kakršnekoli osebne težave.

Delavnico vodi izkušeni intuitivni učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na čutni in preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Sreda, 16. september od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 15 eur

  • Za obdobje treh mesecev ob enkratnem plačilu je 100 eur.
  • Za udeležence delavnice Mojster sebe je 12 eur.
  • Za študente, upokojence in brezposelne je 10 eur.

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.