MOJE SREDE: Kako zmanipulirati cel svet?

morjee-708x404Moje srede so redne delavnice osebne rasti, skozi katere bomo krepili sebe, svoje zavestno delovanje, izbiranje iz sebe in zase. Skozi različne tematike in področja življenja bomo praktično spoznavali, kaj pomeni zavestno kreirati življenje in kako delovati onkraj avtomatizmov, omejitev in pogledov na življenje ljudi okrog nas.

Tokratna tema je Kako zmanipulirati cel svet.

Pogosto nekaj želimo v svojem življenju in hkrati kreiramo čisto nekaj drugega. Mislimo, da ne smemo biti to, kar je najboljše, da smo, in živimo nekaj določenega, kar mislimo, da smo, torej nekaj lažnega. Koliko smo do zdaj bili manipulator, ker nismo bili manipulator? Koliko je vse v naravi to, kar je potrebno, da kreira več življenja? Kaj če lahko čisto vsako situacijo obrnete po svoje in obrnete na boljše? Kakšno bi lahko bilo vaše življenje, če ste vseskozi spreminjanje? Kakšna sprememba smo lahko za cel svet? Kaj če namesto pritoževanja in zavračanja izberemo, da smo sprememba, ki je potrebna? Se želite še naprej bojevati ali bi začeli kreirati onkraj vsega znanega?

Vstopili bomo v novo realnosti glede omenjenih tematik in zaživeli še bolj polno življenje. Koliko lahkotnosti in radosti še lahko zaživimo? Kaj če je lahko preprosto?

Kako biti sprememba zdaj? Kaj če je življenje popolnoma nekaj drugega, kot smo mislili?

Z novimi spoznanji bomo z lahkoto pomagali tudi svojim bližnjim, prijateljem in strankam preseči osebne težave.

Skozi Moje srede spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju. Čas je za nas, da si izbiramo čisto nekaj novega. Dogodek je namenjen vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Sreda, 18. maj 2016, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 15 eur

  • Za obdobje treh mesecev ob enkratnem plačilu je 100 eur.
  • Za udeležence delavnice Mojster sebe je 12 eur.

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

morjee-708x404
|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija