MOJE SREDE: Vsemogočnost naših teles

prMoje srede so redne delavnice osebne rasti, skozi katere bomo krepili sebe, svoje zavestno delovanje, izbiranje iz sebe in zase. Skozi različne tematike in področja življenja bomo praktično spoznavali, kaj pomeni zavestno kreirati življenje in kako delovati onkraj kolektivnih avtomatizmov, omejitev in pogledov na življenje ljudi okrog nas.

Tokratna tema je Vsemogočnost naših teles.

Tokrat bomo spoznavali, kako naše telo ni to, kar mislimo. Stopili bomo onkraj vseh definicij, stališč o njem in onkraj vsega, kar mislimo, da je, in s čimer ga omejujemo. Odprli se bomo temu, da komuniciramo s svojim telesom in z njim zavestno kreiramo in izbiramo. Spoznali bomo, kako smo lahko vseskozi spreminjanje s svojim telesom in kako lahko zaživimo radost in lahkotnost. Dovolili bomo, da nas telo začne presenečati.

Stiske sodobnega človeka so pogosto povezane s tem, koliko omejujemo svoja telesa, koliko ga uporabljamo za človeške neumnosti in koliko ga ne uporabljamo za boljše življenje.

Kako biti sprememba zdaj in kaj če je vse lahko veliko bolj preprosto? Kaj če je življenje popolnoma nekaj drugega, kot smo mislili?

Z novimi spoznanji bomo z lahkoto pomagali svojim bližnjim, prijateljem in strankam preseči osebne težave.

Skozi Moje srede spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju. Čas je za nas, da si izbiramo čisto nekaj novega. Dogodek je namenjen vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Sreda, 9. marec 2016, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 15 eur

  • Za obdobje treh mesecev ob enkratnem plačilu je 100 eur.
  • Za udeležence delavnice Mojster sebe je 12 eur.

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

pr
|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija